Satu Mare Online - Stiri si informatii din Satu Mare
HomeLocalNationalInternational
ParteneriContact
 
 

La 15 ani, Internetul intra in adolescenta

06.05.08 07:56

Desi luni se implinesc 15 ani de la aparitia Internetului, inventatorul sau, Sir Tim Berners Lee, sustine ca acesta se afla abia la "adolescenta" si ca va suferi o dezvoltare majora in viitor, anunta BBC.

In urma cu 17 ani, in laboratoarele CERN din Geneva, Sir Tim Berners Lee creea sistemul pentru conectarea retelelor de calculatoare, urmand ca in urmatorii doi ani acest program a interconectat serverele marilor universitati si centre de cercetari din lume.

Apoi, conducerea CERN a pus la dispozitia publicului larg codul Internetului, si a anuntat ca permite accesul la aceasta retea in mod gratuit oricui are capacitatea de a se conecta. Astfel a aparut reteaua globala de comunicare, numita si world wide web (www).

Tot in 1993 au aparut alte elemente care aveau sa revolutioneze lumea nou descoperita: limbajul de programare HTML, folosit pentru a crea pagini de internet, prima revista online, facuta de catre studentii de la Massachussets Institute of Technology (MIT), precum si prima camera video conectata la internet.

In ultimii 15 ani internetul a cunoscut o dezvoltare exploziva: de la numai 26 de servere conectate in retea la un numar de cel putin 200 de milioane de site-uri in intreaga lume. Astfel, Internetul a devenit un spatiu unde se fac afaceri, se nasc idei si se leaga prietenii, schimband structurile sociale traditionale. (ziare.com)

Comentarii (1-7 din total 7)

Neveah

(29.01.2013 19:02)

cheap california auto insurance tkvwdq cheap auto insurance 310 auto insurance online ezkykr

Jennylee

(10.01.2013 02:58)

auto insurance quotes nj xbnepw car insurance in florida kfn auto insurance quotes il :-]] infinity auto insurance 417788

Winter

(05.01.2013 14:04)

car insurance quotes nj 173087 low car insurance 875 auto insurance >:P new york car insurance >:[[[

Jonni

(15.05.2012 07:03)

ya man! i’m going!!! )pt poza e responsabil Andrei, magarusul de serviciu ) aka Puisorul cufurit…si mie imi place:Ddak am ajuns sa spun k joc la Lotto e clar…ceva nu e bine…:)):))):)))))RUUUUNNNNN APOCALIPSA E APROAPE!!! =)))

cialis buy prednisone

Lorren

(29.04.2012 08:39)

Ieri, voiam sa fiu, sau sa fac macar, ceva antipatic. No reason. Bai si ma gandesc eu o gramada si ma gandesc si ma sucesc si analizez si iar ma mai gandesc, ce sa fie-ce sa fie, ce sa fac si intr-un final (de fapt in timp real au trecut doar doua secunde si patruzeci si patru de sutimi – pentru ca sunt moldovean) ma decid sa ma iau de viata lui Brancu. No reason. Asa ca public articolul de fata si ii trimit imediat link la el pe blog. U mad Brancu?Stiti ce-mi raspunde? “Iahim, esti simpatic”.Fuuuuuu

levitra viagra

dsugzi

(21.04.2012 22:50)

1nxSsR phpusziacquv

Rhenz

(20.04.2012 17:44)

I'm a Cancer and the minute I saw my Taurus briofyend I fell in love and he had that same feeling about me. At first it was just a feeling that we didn't know why we had it for each other, because we didn't even know each other we would just always see each other hanging out. We both were in relationships at the time, but never gave up on each other. So I wouldn't give up on her because she could very well be your soul mate just allow time to take its course. Whats meant to be will be.

Adauga un comentariu

Adauga un comentariu

 
 

Gazduire Web by Claus