Satu Mare Online - Stiri si informatii din Satu Mare
HomeLocalNationalInternational
ParteneriContact
 
 

Scandal in trupa Phoenix - pericol de destramare

27.05.08 10:14

Trupa Phoenix se rupe deoarece Nicu Covaci vrea sa impuna o noua ordine inacceptabila pentru ceilalti membri. Mani Neumann si Joseff Kappl, doi dintre veteranii Phoenix, au declarat nu vor accepta "hegemonia lui Covaci".Scandalul in trupa Phoenix a inceput dupa ce Mircea Baniciu a fost dat afara din trupa, iar acum se pare ca tensiunile continua la alti doi componenti, Mani Neumann si Joseff Kappl, informeaza ZIUA.

Membrii legendarei formatii de rock au fost obligati de catre liderul trupei, Nicu Covaci, sa semneze un contract prin care li se interzice colaborarea in alte proiecte.Potrivit documentului: "nu au voie sa colaboreze doi sau mai multi membri ai formatiei, separat de aceasta". Covaci a optat pentru formula "de doi" pentru a nu-l intorduce in conflict si pe Ovidiu Lipan Tandarica, angajat deja intr-un proiect separat.

Cu toate acestea, nici Lipan n-a semnat noul contract.Violonistul Mani Neumann si basistul Joseff Kappl, doi membri cu vechi state in trupa, nu doresc sub nici o forma sa semneze acest contract impus, si conform declaratiilor lui Nicu Covaci, sunt pe cale sa fie exclusi din Phoenix. Pe langa problema contractului se pare ca, la originea rupturii ar sta si unele probleme legate de bani.Este vorba de incasarile formatiei care se ridica la 15-20.000 de euro pentru un concert obisnuit si la 25-35.000 in perioada electorala.

Acesti bani nu se impart egal intre membrii Phoenix, ci dupa un criteriu stabilit de Covaci, care ar fi motivat de faptul ca procentul sau din incasari trebuie sa creasca, intrucat el este Phoenix! Covaci a afirmat ca nu exista nici un fel de disensiuni intre membrii trupei, dar ca acestia trebuie sa inteleaga ca nu mai poate accepta ca ei "sa lucreze pe la spatele lui, pentru a mai castiga niste bani si trebuie sa semneze noul contract".

De asemenea, Covaci s-a aratat aproape convins ca nu vor fi probleme in semnarea contractului de catre Neumann si Kappl, deoarece "ii leaga o veche prietenie, iar pentru Kappl mi-am riscat pielea ca sa-l scot din tara". In caz contrar insa, liderul Phoenix a lasat sa se inteleaga ca cei care nu sunt de acord cu regulile pe care le impune pot fi repede inlocuiti.(ziare.com)

Comentarii (1-6 din total 6)

Phyllisles

(24.04.2017 22:32)

wh0cd942646 citation

Coach Outlet Online

(29.12.2012 11:04)

In Japanese households, families Coach Outlet Online eat buckwheat soba noodles, or toshikoshi soba, at midnight on New Gucci Belt Year's Eve to bid farewell to the year gone by and welcome the year to come. The tradition Coach Outlet Store Online dates back to the 17th century,

Arnie

(07.07.2012 18:20)

levitra 47692 affordable car insurance znu MBA online >:-)

Latoya

(06.07.2012 06:25)

auto insurance 717459 online masters degree =((( florida mobile home insurance 039032 MBA online %OOO

ritrvxwqtfs

(02.01.2012 10:45)

iKAi7r ibylkcqdcrkt

Happy

(01.01.2012 13:17)

Grade A stuff. I'm unqusetioanbly in your debt.

Adauga un comentariu

Adauga un comentariu

 
 

Gazduire Web by Claus