Satu Mare Online - Stiri si informatii din Satu Mare
HomeLocalNationalInternational
ParteneriContact
 
 

Un avion MIG 21 Lancer a fost lovit de 4 obiecte zburatoare neidentificate, in apropiere de Gherla (Video)

06.06.08 13:30

Un avion MIG 21 Lancer care efectua un zbor de verificare in ziua de 31 octombrie 2007 a fost lovit, la 6.500 de metri altitudine, de 4 obiecte zburatoare neidentificate, in apropiere de Gherla. Avionul a fost la un pas de prabusire, insa in cele din urma a aterizat pe pista si pilotul a scapat cu viata, fiind doar ranit in urma incidentului. Camerele video de pe bordul avionului au inregistrat imagini cu obiectele zburatoare necunoscute, care aveau o viteza extrem de mare, anunta Realitatea Tv.

Desi incidentul s-a petrecut in toamna anului trecut, MAN a prezentat abia acuma imaginile.

"In imagini se vad doua corpuri care au o stare de agregare solida, nu sunt translucide si au fost inregistrate de camera de luat vederi dispusa in interiorul aeronavei", a declarat pentru postul TV Nicolae Grigorie, locotenent-colonel.

Imagini cu avionul lovit de presupusele OZN-uri:

 

Una dupa alta, specialistii au exclus toate ipotezele "credibile": "Am analizat posibilitatea lansarii de rachete, de trageri cu tunuri ale artileriei terestre, dar aseamenea activitati nu au fost desfasurate in timpul zborului. Pasari nu puteau fi, pentru ca in Europa nu exista pasari care sa zboare la aceasta inaltime. Nu puteau fi nici bucati de gheata, pentru ca cerul era senin, dar nici bucati din vreun avion sau meteorit", a declarat Nicolae Grigorie, locotonent-colonel.

Sticla din cabina pilotului a fost sparta de unul din cele patru obiecte ciudate. Pilotul a fost ranit, iar resturile de geam i-au ricosat in masca de oxigen, foarte aproape de ochi.

Cazul, insotit de imaginile surprinse de camele video de pe bordul avionului, este studiat acum la unele dintre cele mai cunoscute universitati din lume. (Hotnews.ro)


Comentarii (91-100 din total 100)

Reno

(23.03.2012 13:01)

Paki, aunque con retraso, te comunico que todos los que lo solicist teis a trav s de los coemntarios est is admitidos/as

auto insurance rates car insurance quotes

Kaylea

(14.03.2012 05:45)

Paki, aunque con retraso, te comunico que todos los que lo solicist teis a trav s de los coemntarios est is admitidos/as

car insureance cheap health insurance

kusqgltrnbn

(13.03.2012 06:19)

USG9f3 daqdrkjmrzra

xeknmvvhikg

(12.03.2012 12:45)

fGQJPc , [url=http://htkxgewgnhmo.com/]htkxgewgnhmo[/url], [link=http://bpkqgvhdprjd.com/]bpkqgvhdprjd[/link], http://rovreippdlhl.com/

Marcos

(11.03.2012 13:51)

Bună seara Gică sunt. Ce mai făceţ domnu Teodorovici? Am văzut căci aţ fost een Grecea een concediu. Să ştiţ că am fost şi ieu acu trei ani la muncă cu văru meu Vacă een Grecea şi na-m o părere pria bună. Cum aţ spus şi dtesmavoanoră, că dintre toţ grecotei eel prefer pe antici, dar să ştiţ că totuş ieu nu la-m cunoscut pe domnu acesta antici dar poate că ie un om cumsecade. Oricum, un om fuarte fuarte deştept de la ei de la grecotei mea zis mie, ceend puneam ieu grese la el, mea zis: Gică, băete, să nu te eencrezee een grecotei nici ceend eeţ fac cadouri. Mă rog, probleme din astea dea-le lor.Deci ieu am fost la pus grese şi la dat cu var, şi la eenceput ma-m speriat ceend am văzut ce blocuri stricate iera een Atena, pentru căci mai rămăsese doară nişte steelpi albi din ele şi nişte bucăţ de peatră şi venea tot felu de lume şi poza petrele alea şi crecă dădea la teve să vază lumea ce situaţe e een Grecea. Şi ceend vă geendiţ domnu Teodorovici ce ţară iera Grecea asta, ce oamenii fuarte fuarte deştepţi avea ei, pentru căci mea spus mia profesorul ăla la care am pus ieu grese: Gică, mea spus, aici iera cei mai deştepţi oameni de pe lume, care ştia că nu ştia nimic, iară ceend ştia oamenii aceia doar ei ştia. Şi vă geendiţ că a mai avut şi mulţ zei Grecea şi nu mai are astăzi. Deci aşa cum spuneţ ţara lor ie mult mult mai stricată deceet ţara noastră Rome2nia.Mie mia părut bine să vorbim despre Grecea şi voi mai trece aicişa pe blog. Vă rog, domnu Teodorovici poate puneţ aicişa melodia aia a dtesmavoanoră cu Eminescu, care o ceentaţ cu soţia dtesmavoanoră, care eemi place mia fuarte fuarte mult şi lui mama. Poate puneţ şi un film pentru căci am văzut şi la alţi oameni scriitorii filme pe blog, ca de exemplu la domnul Lăzărescu Florin.La sfărşit ieu vă doresc multă sănătate ceia ce eem doresc şi mie lui Gică.

AS

(06.04.2011 00:01)

Sa joci la Cazino e distractiv . Aici gasesti si turnee online de Poker dar si Pariuri sportive pentru orice sport national si international.

jani

(06.11.2008 07:50)

Musamalizare...Guvernul nu ar lasa sa se afle un eveniment deosebit... chiar daca ar fi fost...la defectiuni tecnice nejustificate nu va ganditi.

vasi

(21.10.2008 08:26)

Dupa parerea mea OZN-uri nu vad orce oameni numai care-s ametit de alcool sau de droguri,in orce caz pilotul a vazut un obiect neindentificat nu OZN.

DFGDF

(08.08.2008 11:21)

CE VRAJEALA? NU SE VEDE NIMIC

balogh geza

(10.06.2008 23:20)

eu cred ca a fos BATMAN

Adauga un comentariu

Adauga un comentariu

 
 

Gazduire Web by Claus