Szatmár Online - Hírek és Információk
FőoldalHelyiBelföldKülföld
Română
 

Partnerek

 

Érintőképernyős megoldás a Microsofttól, érintőképernyő nélkül

23.05.08 10:15

A Microsoft új humáninterfész-technológiáinak bemutatóján egy olyan érintőképernyős rendszert szemléltettek, mely valójában a megszokottól eltérő technológiát alkalmaz, így jóval olcsóbb lehet, mint jelenlegi versenytársai. Az érintőképernyős eszközök száma hónapról hónapra növekszik, és ahogy ez a technológia terjed a mobilok és médialejátszók körében, lassan a felhasználók is megszokják és igénylik jelenlétét.

A legnagyobb gond azonban az, hogy ha nagyméretű kijelzőkön használják az eredeti technológiát, akkor igen drága panelekre van szükség. A Microsoft kutató- és fejlesztőrészlegének egyik mérnöke, Andy Wilson azonban egy teljesen más, sokkal olcsóbb változatot ígérő megoldással állt elő. A rendszer a felhasználó számára teljesen úgy működik, mint a hagyományos érintőképernyős technológiák, ahol a megjelenítő panelbe építik be az érzékelőket.

A Microsoft új LaserTouch technológiája azonban ennél sokkal olcsóbb, lézerekre és költséghatékony infravörös kamerákra épül. Ezek együttesen ugyanúgy képesek érzékelni kezünk, ujjaink mozgását, mint a jelenlegi, drágább technológiák. A megoldás előnye, hogy nagy felületen is működhet, és egyszerre több ellem mozgását is képes érzékelni, például mindkét kezünk mozgását. A kutatások célja a jövő számítógép-vezérlésének megtalálása, mellyel majd leváltható lesz a hagyományos billentyűzet és egér. (prim.hu)

Hozzászólások (1-5, összesen:118)

tryui

(19.06.2017 12:45)

Because I decide on romance We have all sometimes long been asked from fans for the purpose of relationship help and advice in reality. At to begin with I was basically gobsmacked. Everybody give help and advice? Before last of all meeting Mr Right We so a large number of dating disasters I was able to have crafted a course about these products... hmm, absolutely, in fact I did so. Several.

20170606 xushengda

(06.06.2017 04:57)

nike air max
kate spade handbags
nike air max
hermes handbags
mulberry handbags

Phyllisles

(24.04.2017 00:07)

wh0cd738105 Generic Advair

Phyllisles

(23.04.2017 20:04)

wh0cd460988 cialis mail order

Rosa

(27.11.2015 23:22)

Your article is full of qiualty information. I think your viewpoints are clear-cut. You were also able to make this interesting. Thank you for sharing your knowledge and writing talent.

Új hozzászólás

Új hozzászólás

 
 
Programajánló

A Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Tárulata bemutatja:

11.-én, pénteken 19 órakor – Légvár – Ady Endre bemutató bérlet...  [részletek]

A Nap Filmje

Reggeli a Plútón

21:50, Péntek (május 23.), m2

A film az 1970-es évektől követi nyomon Patrick Braden egy megnyerő,...  [részletek]

hosted by claus