Szatmár Online - Hírek és Információk
FőoldalHelyiBelföldKülföld
Română
 

Partnerek

 

F1: A botrányhős kampánykörúton?

23.05.08 10:26

A Monacói Nagydíj eseményeinek indulásával megjelent a színe az FIA szexbotrányba keveredett, és azóta a versenyeken nemkívánatosnak nyilvánított elnöke, Max Mosley. A Ferrarinál és a Renault-nál is tárgyaltak vele.

Bár az FIA-t nem ő képviseli hivatalosan a Monacói Nagydíjon, a szexbotrány kirobbanása óta először az FIA elnöke, Max Mosley is megjelent egy Forma-1-es futamon.Korábban úgy hírlett, hogy a csapatok vezetői igyekeznek majd elkerülni őt, de ma délelőtt Mosley a Ferrari csapatfőnökével, Stefano Domenicalival, és a Renault-vezérrel, Flavio Briatoréval is tárgyalt. Hogy miről folyt a szó, nem tudni.

Az elnök az újságíróknak csak röptében nyilatkozott, és mindössze annyit, hogy "túl elfoglalt a nyilatkozathoz".Az F1 gazdasági feje, Bernie Ecclestone újságírókon keresztül üzente Mosley-nak hogy reméli, őhozzá is ellátogat majd - pár napja nincsenek jóban, amióta az elnök Ecclestone-nal és a mögötte álló CVC csoporttal riogatta az FIA tagjait a posztjáról döntő június 3-i bizalmi szavazás előtt. (vezess.hu)

Új hozzászólás

Új hozzászólás

 
 
Programajánló

A Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Tárulata bemutatja:

11.-én, pénteken 19 órakor – Légvár – Ady Endre bemutató bérlet...  [részletek]

A Nap Filmje

Reggeli a Plútón

21:50, Péntek (május 23.), m2

A film az 1970-es évektől követi nyomon Patrick Braden egy megnyerő,...  [részletek]

hosted by claus