Szatmár Online - Hírek és Információk
FőoldalHelyiBelföldKülföld
Română
 

Partnerek

 

Nem érzi magát hibásnak a sztár anyja

23/05/08 09:43

Dina Lohan szerint lánya, Lindsay már 21 éves, ezért maga felel a döntéseiért. Lindsay Lohan anyja, Dina nem tartja magát felelősnek lánya komoly problémáiért.

A 21 éves színésznő jelenleg éppen hollywoodi karrierjét próbálja újra felépíteni, miután az 2007-ben gyakorlatilag...  [részletek]

Válságban a sztárpár?

21/05/08 21:12

A jelek szerint hamarosan szakíthat egymással Sienna Miller és Rhys Ifans. Barátaik szerint hamarosan szakít egymással Sienna Miller és Rhys Ifans. A beszámolók egyöntetűen állítják, hogy a két színész kapcsolata a mélyponton van, miután Siennát egyre inkább fárasztja Rhys, aki egyébként éppen...  [részletek]

Újabb sztárszerelem?

19/05/08 21:25

Új románc a láthatáron: hírbe hozták egymással Kate Hudsont és Lance Armstrongot. Együtt töltötte a hétvégét Kate Hudson és Lance Armstrong. A színésznő és a hétszeres Tour de France győztes bicajost Austinban kapták lencsevégre: itt töltötték a péntek és a szombat estét.

Első...  [részletek]

„A szex nem valami nagy dolog…”

15/05/08 19:26

Ugyan Jessica Alba nem „véletlenül” lett terhes, a színésznő nem tartja sokra a szexet. Jessica Alba szerint terhessége nem csupán véletlen „baleset” volt, hiszen ő és férje, Cash Warren nem védekeztek szex közben.

A Fantasztikus Négyes sztárja – aki júniusra várja első gyermekét –...  [részletek]

Ben Affleck bánja a klipet

14/05/08 07:47

Ben Affleck megbánta, hogy szerepelt Jennifer Lopez: Jenny From The Block című klipjében. Ben Affleck egy interjúban bevallotta, hogy karrierje szempontjából a legnagyobb hibának azt tartja, hogy évekkel ezelőtt szerepet vállalt akkori barátnője, Jennifer Lopez egyik klipjében.

A...  [részletek]

Igazak a románcról szóló hírek?

08/05/08 11:15

A jelek szerint nem kacsa: John Mayer valóban randevúzgat Jennifer Anistonnal.  [részletek]

Kutcher: Demivel soha!

06/05/08 06:33

Ashton Kutchert a vásznon soha nem alakítana szerelmespárt feleségével, Demi Moore-ral. Ashton Kutcher soha nem játszaná el felesége, Demi Moore szerelmét a filmvásznon. A Míg a jackpot el nem választ sztárja elmondta, hogy párjával képtelenek lennének szeretőket alakítani egy közös filmben,...  [részletek]

Újra szerelmes a színésznő?

28/04/08 15:26

A hírek szerint Jennifer Aniston ismét randevúzik, ezúttal a zenész John Mayerrel. A pletykák szerint Jennifer Aniston a zenész John Mayerrel randevúzik – legalábbis ezt látszik erősíteni az a tény, hogy a párt pénteken együtt látták estebédelni Floridában, Miami városában.

Az Azt beszélik...  [részletek]

Cikkek 1 - 8, összesen 32
<< < 1 2 3 4 > >>
 
Programajánló

A Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Tárulata bemutatja:

11.-én, pénteken 19 órakor – Légvár – Ady Endre bemutató bérlet...  [részletek]

A Nap Filmje

Reggeli a Plútón

21:50, Péntek (május 23.), m2

A film az 1970-es évektől követi nyomon Patrick Braden egy megnyerő,...  [részletek]

hosted by claus