Wednesday, January 26, 2022
Google search engine
HomeNFT5 jocuri Blockchain NFT de investit în ianuarie 2022

5 jocuri Blockchain NFT de investit în ianuarie 2022

Piața criptomonedelor a trecut printr-o altă zi dezamăgitoare. La 2,06 trilioane de dolari, plafonul total a scăzut cu aproximativ 0,6% în ultimele 24 de ore. Majoritatea monedelor majore au scăzut odată cu acesta, cu ethereum (ETH) și solana (SOL) cu 1,7%, respectiv 4%. Cu toate acestea, când ne uităm la momentul în care piața își revine, există o categorie de criptomonede care oferă o promisiune deosebită. Acesta este grupul de jocuri bazate pe blockchain, în special cele care implică utilizarea de jetoane nefungibile (NFT). Acestea au avut un sfârșit foarte puternic în 2021 și este probabil că vor fi printre cei mai mari factori odată ce începe un nou raliu. Ca atare, iată alegerea noastră dintre cele 5 jocuri NFT blockchain în care să investim chiar acum.

5 jocuri blockchain NFT în care să investești

1. Axie Infinity (AXS)

AXS a scăzut cu 2% în ultimele 24 de ore, scăzând la 70,30 USD. Aceasta reprezintă o scădere de 25% în ultima săptămână și o scădere de 31% în ultima lună. AXS este, de asemenea, cu 57% în scădere față de maximul său istoric de 164,90 USD, stabilit pe 6 noiembrie.

Graficul prețurilor Axie Infinity (AXS) - 5 jocuri blockchain NFT în care să investiți.

Indicatorii AXS arată o scădere bruscă care ar putea atinge nivelul minim. Mișcarea sa de 30 de zile (în roșu mai sus) a scăzut abrupt în comparație cu media sa de 200 de zile (în albastru) și pare că ar putea fi pe punctul de a crește din nou. De asemenea, indicele său de putere relativă (în violet) și-a revenit de la o supravânzare masivă de 20 la aproximativ 55. Desigur, dacă piața mai largă se află în mijlocul unui declin pe termen mai lung, astfel de semnale aparente pot fi pur și simplu blips pe o piață ursoaică.

Dar când această piață urs se termină, AXS este unul dintre cele mai bine poziționate jetoane de joc legate de NFT pentru a crește puternic. Cel mai important, Axie Infinity continuă să se laude cu aproximativ 2,5 milioane de utilizatori activi zilnic . Aceasta a rămas stabilă, în ciuda faptului că AXS în sine a scăzut cu peste 50% din noiembrie.

Axie Infinity are și avantajul că dezvoltatorul său, Sky Mavis, a strâns 152 de milioane de dolari în octombrie de la Andreessen Horowitz și Mark Cuban. Această finanțare îi oferă resursele nu numai pentru a vedea o scădere a pieței, ci și pentru a continua să crească în viitor. De aceea AXS este unul dintre cele 5 jocuri blockchain NFT în care să investim chiar acum.

2. The Sandbox (SAND)

SAND a scăzut cu aproape 5% în ultimele 24 de ore, atingând 4,47 USD. Acest preț este, de asemenea, o scădere de 21% în ultimele șapte zile și o scădere de 30% în ultimele 14. SAND este cu 47% mai scăzut față de propriul record record de 8,40 USD, stabilit pe 25 noiembrie.

Graficul prețurilor Sandbox (SAND) - 5 jocuri NFT blockchain în care să investești.

Indicatorii SAND seamănă mult cu AXS, ceea ce indică o scădere la nivel de piață. Totuși, în circumstanțe normale, scăderile susținute ale mediei de 30 de zile ale SAND ar indica un raliu.

În ciuda slăbiciunii tehnice a lui SAND, se află într-o poziție la fel de puternică cu AXS. Platforma sa nativă, The Sandbox, este unul dintre cele mai de succes blockchain-uri de jocuri bazate pe NFT din sectorul criptomonedei. O platformă pentru construirea de jocuri și experiențe virtuale, a avut un 2021 foarte puternic, vânzând un teren cu 4,3 milioane de dolari la începutul lunii decembrie . De asemenea, a încasat peste  86 de milioane de dolari în vânzări de terenuri numai în ultima săptămână din noiembrie, mai mult decât orice altă platformă legată de metavers.

Și cu o  strângere de 93 de milioane de dolari de la fondul major de capital de risc SoftBank la începutul lunii noiembrie , are resursele pentru a-și relua ascensiunea odată ce condițiile de piață devin mai favorabile.

3. Decentraland (MANA)

La 2,84 USD, MANA a scăzut cu 3% în ultima zi. De asemenea, a scăzut cu 13% în ultima săptămână și cu 25% în ultimele două săptămâni.

Decentraland (MANA) price chart.

Tehnicile MANA arată, de asemenea, o cădere susținută care, sperăm, s-ar transforma la un moment dat într-un recul. Cu toate acestea, având în vedere că piața se confruntă cu un ciclu descendent, aceste tehnici pot continua să dezamăgească încă o perioadă.

MANA este simbolul nativ pentru Decentraland, un joc open-world bazat pe blockchain. A profitat de tendința actuală pentru metavers, moneda reacționând puternic în urma anunțului de către Facebook privind schimbarea numelui (în Meta) pe 28 octombrie. De atunci, a asistat la o creștere a utilizării și a investițiilor, odată cu lansarea de către Samsung a propriul magazin de pe Decentraland fiind cea mai recentă știre pozitivă.

Astfel de parteneriate arată cât de mare rămân metaversul – și Decentraland. Acesta este motivul pentru care MANA este unul dintre cele 5 jocuri blockchain NFT în care să investim anul acesta.

4. Gala (GALA)

GALA a scăzut cu 4% astăzi, după ce a scăzut la 0,306952 USD. De asemenea, a scăzut cu 30% în ultima săptămână și cu 45% în ultimele 30 de zile. Și comparativ cu ATH-ul său de 0,824837 USD (stabilit pe 26 noiembrie), acesta a scăzut cu 62,5%.

Gala (GALA) price chart.

Ca și în cazul jetoanelor de mai sus, RSI-ul GALA dezvăluie o serie de scăderi sub 20 în ultima săptămână sau cam asa ceva. De asemenea, dezvăluie o incapacitate de a rămâne cu adevărat peste 50 pentru o perioadă considerabilă de timp, ceea ce indică faptul că face parte într-adevăr dintr-o piață ursară.

Totuși, ca simbol nativ al platformei Gala Games, poate avea încă un 2022 foarte bun. aRulând pe blockchain-ul Ethereum, Gala le permite dezvoltatorilor să creeze jocuri bazate pe blockchain și NFT. Spre sfârșitul anului trecut, a anunțat că va cheltui aproximativ 1 miliard de dolari pentru dezvoltarea ecosistemului său. Acest lucru trădează o intenție serioasă.

Potrivit site-ului web al Gala Games , 1,3 milioane de utilizatori activi și acum a strâns aproximativ 26.000 de vânzări NFT. Și odată ce compania lansează un nou fond de dezvoltare de 100 de milioane de dolari în decembrie , este probabil să continue să crească în viitor.

5. DeFi Kingdoms (JEWEL)

Piața prețuiește JEWEL la 16,51 USD, reprezentând o scădere de 4,5%. De asemenea, reprezintă o scădere de 20% în ultima săptămână. Acestea fiind spuse, JEWEL rămâne cu 13% în creștere în ultimele două săptămâni și cu 150% în ultimele 30 de zile.

Graficul prețurilor DeFi Kingdoms (JEWEL).

Disponibil doar din octombrie și construit pe rețeaua Harmony ONE, DeFi Kingdoms este un joc bazat pe blockchain care încorporează aspecte DeFi. La fel ca Axie Infinity, personajele sale jucabile sunt, de asemenea, comercializabile ca NFT. În plus, încorporează propriul său schimb descentralizat și fond de lichiditate, ceea ce îl face unul dintre cele mai unice jocuri blockchain din jur.

Potrivit DappRadar , DeFi Kingdoms este deja al șaptelea cel mai mare joc NFT din ultimele 30 de zile în ceea ce privește utilizatorii. Acestea se ridică în prezent la aproximativ 225.000, în timp ce volumul tranzacțiilor jocului din ultima lună se ridică la 1,67 miliarde USD. Aceasta înseamnă că este jocul cu cel mai înalt rang de-a lungul acestei dimensiuni particulare.

Investitorii pot tranzacționa JEWEL pe versiunea Harmony One a Sushiswap, precum și pe Coinex.

Articole Corelate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare

Comentarii Recente