Accident grav in Satu Mare pe Bulevardul Lucian Blaga. Impact între două autoturisme

0
119

Un grav accident de circulație a avut loc joi seara pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare. Potrivit primelor informații, este vorba despre un impact între două autoturisme marca Volkswagen. Cel puțin o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentului rutier.

Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 19, pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare.

Potrivit sursei citate, este vorba despre un impact între două automobile Volkswagen, ambele de teren. Martorii spun că autoturismul alb, în care se aflau două femei, circula spre aeroport. Șoferul celui de-al doilea automobil a părăsit locul accidentului. Ar fi vorba, din relatările martorilor, despre un Volkswagen de culoare închisă.

Cel puțin o persoană, o femeie de circa 30 de ani, a fost rănită în urma coliziunii și va fi transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii sosiți la fața locului fac cercetări pentru a determina cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului rutier.

Sunt căutate camerele de luat vederi pentru a stabili identitatea celui de-al doilea șofer implicat în accidentul rutier.

Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate.

În funcție de starea victimelor se va face și încadrarea faptei.

Lasă un răspuns