Accident Mortal in judetul Satu mare , un sofer a ars de viu in Gherta Mica

0
210

Tragedie în județul Satu Mare. Un accident mortal s-a produs Vineri seara, în jurul orei 22.30, în localitatea Gherța Mare din județul Satu Mare, potrivit sursei citate.

Potrivit informațiilor PresaSM, un conducător auto (bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Gherța) a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice. În urma coliziunii, autoturismul a luat foc, iar șoferul a rămas încarcerat în mașină. Din păcate, până au ajuns forțele Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, acesta a ars de viu. Incendiul fiind extrem de violent. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

”La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță cu echipaj de prim ajutor din cadrul Punctului de Lucru Turț, o ambulanța cu modul de terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean. Din nefericire, în autoturism se afla o persoană care a fost găsită carbonizată”, transmit reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență.

Lasă un răspuns