Wednesday, January 26, 2022
Google search engine
HomeWeb 3DEFIAcest ICO folosește votul mobil pentru a elimina frauda alegătorilor

Acest ICO folosește votul mobil pentru a elimina frauda alegătorilor

Frauda electorală este o problemă globală, iar Votem ICO încearcă să facă din trecut un lucru prin utilizarea votului electronic de pe dispozitive mobile, ținut în siguranță pe blockchain.

Auzim despre episoade de fraudă a alegătorilor care au loc în întreaga lume. Chiar și în SUA, problema transparenței totale la vot este adesea în discuție. Dar, de ce într-o lume cu o tehnologie atât de avansată este ceva atât de important ca a decide viitorul unei țări care se bazează încă pe buletinele de vot pe hârtie? Și chiar și atunci când votul electronic este implementat, aparițiile de falsificare nu sunt neobișnuite.

În timp ce o mulțime de ICO-uri se ridică la ocazie pentru a aborda aceste probleme în industria votării, Votem pare să fie cu pași înaintea celorlalți. Nu numai prin furnizarea unui sistem mobil de vot electronic la distanță pentru a facilita votul în zonele geografice, ci și pentru a elimina corupția și a asigura transparența.

Ce este Votem?

Votem este o rețea bazată pe blockchain cu misiunea de a face alegerile din întreaga lume transparente prin tokenurile sale cripto native și platforma CastIron. Ce îl face diferit de alte ICO-uri cu o viziune similară? Votem folosește dispozitivele mobile ca vehicul și demonstrează deja cazuri de utilizare de succes.

Cherie Blair, fondatoarea Cherie Blair Foundation for Women a  spus: „Computerele sunt un vis îndepărtat, dar telefonul mobil este o realitate imediată”. Mobile plus blockchain poate deveni un meci câștigător, permițând oamenilor să voteze în intimitate, iar deciziile lor să fie inviolabile.

Cazuri de utilizare de succes

Lucrul tare despre Votem este că are deja câteva cazuri de utilizare de succes, după ce a colaborat până acum cu mai multe state din Statele Unite, inclusiv District of Columbia și Ohio State Bar Association. Votem susține elementele de bază ale oricărui sistem de vot, inclusiv securitatea, verificabilitatea, accesibilitatea și, cel mai important, transparența.

Acest ICO arată foarte multe promițători, deoarece echipa este o combinație de blockchain cunoscători în tehnologie și dezvoltatori de telefonie mobilă și producători de sisteme electorale. Echipa colectivă este bine familiarizată cu nevoile și cerințele legislatorilor și oficialilor electorali, precum și comportamentul alegătorilor.

Platformă mobilă de vot CastIron™

Votem folosește o platformă numită CastIron EMS (Election Management System). Acest lucru permite alegătorilor să voteze de pe telefoanele lor în siguranță. Când votul este exprimat, acesta este stocat în registrul distribuit și nu poate fi modificat. Acest lucru înlătură teama ca voturile să fie piratate și falsificate. Înregistrările în timp real înseamnă că alegerile se pot desfășura mai repede, fără ore, zile sau săptămâni de numărare și renumărare a voturilor.

Funcționând pe rețeaua Ethereum, jetoanele pot fi folosite pentru diferite alegeri. Vânzările de simboluri pentru Votem respectă, de asemenea, SEC, ceea ce este reconfortant pentru investitori.

Într-o lume în care avem o posibilitate reală de schimbare cu tehnologia la îndemână, să sperăm că ICO-uri precum Votem vor câștiga doar în acțiune.

Articole Corelate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare

Comentarii Recente