Adrian Albu și-a anunțat candidatura la Primăria Satu Mare, pe Facebook

0
80

Viceprimarul Adrian Albu și-a anunțat pe Facebook decizia de a candida la Primăria municipiului Satu Mare. Candidatul PNL spune că există suficiente exemple de administrații liberale performante în județele învecinate și speră ca, primind votul cetățenilor, să poată transforma municipiul într-un oraș cu adevărat european. 

Lansarea candidaturii a venit sub forma unui mesaj transmis pe Facebook. Președintele PNL Satu Mare și actualul viceprimar, a precizat că nu a fost posibilă o alianță cu alte partide de dreapta pentru desemnarea unui candidat unic.

“Sunt Adrian Albu și am hotărât să candidez la primăria municipiului Satu Mare. Unii mă cunoașteți, alții nu. Unii mă apreciați, alții mai puțin. Pe toți vă respect deopotrivă. Am fost, sunt și voi rămâne un liberal convins. Principiile liberale stau la baza vieții mele, profesionale și publice. Am clădit o societate care asigură traiul a 200 de familii, îmi doresc și pot, împreună cu voi, să dezvoltăm și orașul Satu Mare. Am sperat, până în ultima clipă, la o alianță a partidelor de dreapta în Satu Mare. Din păcate eforturile mele și ale colegilor mei au fost în zadar,” a spus Adrian Albu. 

Candidatul a dat exemple de administrații locale liberale de succes și speră ca modelul implementat și în alte județe să poată transforma Satu Mare într-un oraș cu adevărat european.

“În calitate de președinte al PNL Satu Mare, primul partid politic din România, partid care gestionează cu succes situația actuală din țară, am hotărât să candidez la funcția de primar al municipiului Satu Mare și înteleg să îmi apăr șansele de la egal la egal cu ceilalți candidați.
Avem modele de succes în jurul nostru, orașe conduse de o administrație liberală, în care cetățenii au un nivel de trai la standarde europene. Putem transforma și Sătmarul nostru într-un oraș modern, european, să ne aducem copiii acasă și să ne mândrim când spunem că suntem sătmăreni. Împreună muncim pentru Satu Mare! Părerea ta contează. Cu respect, Albu Adrian,” spune Albu. 

Lasă un răspuns