Adrian Cozma, noul președinte al PNL Satu Mare

0
132

După ce Adrian Albu și-a dat demisia din funcția de președinte al Organizației Județene Satu Mare a PNL, Adrian Cozma este propunerea pentru funcția de președinte al Organizației Județene Satu Mare a PNL. Propunerea a fost făcută astăzi, in Satu Mare, in prezența ministrului Transporturilor, Lucian Bode. Propunerea trebuie validată de către Biroul Executiv National al PNL. Dar totul nu este decât o formalitate, astfel încât Cozma este noul președinte.

Reamintim faptul că PNL este marele câștigător al alegerilor locale din județul Satu Mare, obținând un număr de 23 de primării. Chiar dacă scorul a venit în urma mobilizării echipei candidatului PNL pentru Consiliul Județean Satu Mare, Adrian Cozma, președintele Organizației Județene Satu Mare a PNL, Adrian Albu, și-a asumat în nume propriu aceste merite.

Cu toate că, la nivelul municipiului Satu Mare, acolo unde Adrian Albu a candidat pentru Primăria Satu Mare, a obținut doar puțin peste 10%, sub scorul PNL – de peste 16% – în secțiile de votare din municipiul Satu Mare.

Lasă un răspuns