„Adu duba, să-l omorâm!”. Fiul unui milionar, bătut măr de un fost boxer ajuns cămătar

0
422

Scene demne de filmele americane s-au petrecut în comuna Seini, din județul Satu Mare, la finalul lunii ianuarie.

Băiatul unui om de afaceri din comuna Racșa, cunoscut în zonă mai ales pentru ferma de porci pe care o are, a fost băgat în spital de un individ. Fost boxer și actual proprietar al unui club de box în Seini, agresorul l-a lovit pe fiul milionarului până l-a lăsat lat, într-o baltă de sânge!

Imaginile, de o cruzime fără margini, au fost filmate de un amic al fostului sportiv, scrie presasm.ro. Pe filmare se vede cum victima este încolțită de agresor, care îi cere suma de 80.000 de euro, bani pe care i-ar fi împrumutat, cu dobândă, nu cu mult timp în urmă. La un moment dat, cămătarul îi spune prietenului său care filmează „adu duba, să-l omorâm!”.

„În urma probatoriului administrat de către poliţiştii din Seini, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de un bărbat din Seini în vârstă de 35 de ani. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și şantaj, după ce în seara zilei de 30 ianuarie, în jurul orei 23.00, ar fi agresat un tânăr de 28 de ani, în faţa unui club din localitatea Seini. Totodată, bărbatul ar fi ameninţat victima în scopul de a obţine de la aceasta o sumă de bani. În urma agresiunii, victima s-a prezentat la Spitalul Județean Dr. Constantin Opriș, din Baia Mare, unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale. Pe numele bărbatului, poliţiştii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar astăzi acesta a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Lasă un răspuns