Ai auzit de varianta de credit extern fara TVA pentru achizitiile masinilor second hand? Iata detaliile!

0
288

Dintre toate optiunile de finantare posibile pentru achizitia unei masini la mana a doua din Germania, varianta de credit extern fara TVA este cea mai avantajoasa, atrag atentia specialistii.

Aceasta metoda de imprumut in Euro te scapa de plata taxei cu valoare adaugata, ajutandu-te astfel sa economisesti. Nu, nu trebuie sa te deplasezi pana in tara de provenienta a autovehiculului pentru a pregati actele. Firmele specializate in comercializarea autoturismelor second hand intermediaza vanzarea pentru tine, se ocupa de intocmirea dosarului complet, iar achizitia se face direct pe firma ta, fara sa fii prezent personal acolo.

Ce documente iti sunt necesare pentru dosarul de aplicare

Exista doua tipuri de documente necesare pentru obtinerea finantarii: documente juridice si documente financiare. Pentru categoria „juridic” vei avea nevoie de: copia dupa actul constitutiv actualizat, copia dupa certificatul unic de inregistrare, specimenul de semnatura vizat de institutia bancara si conformat cu originarul. Nu uita nici de hotararea (in original) a organului competent potrivit legislatiei si actelor constitutive, cu privire la garantarea finantarii si contractare.

Lista documentelor financiare este mai scurta. Vei avea nevoie de 3 tipuri de acte: ultimele 2 bilanturi contabile (in mod obligatoriu vizate de Administratia Financiara), de ultima balanta de verificare lunara a anului curent (ea nu trebuie sa fie mai veche de 3 luni) si de un extras de cont – bineinteles – vizat de banca. Vorbim, asadar, de documentele standard pentru accesare leasing.  Creditul extern e rentabil pentru firmele ce fac incasari in moneda Euro.

De ce merita sa cumperi masini prin creditul extern

Cel mai vizibil si mai discutat avantaj este cel al scutirii TVA-ului. Faptul ca nu mai trebuie sa platesti taxele pe valoare adaugata, pentru ca faci o achizitie intra-comunitara intre doua state membre ale Uniunii Europene este un argument suficient de puternic pentru a accesa aceasta forma de finantare. Dar lista avantajelor nu se opreste aici! Mai sunt si alte beneficii de care ai parte, implicit.

Proprietar al masinii nu va fi firma de leasing (ca in cazul leasingului auto intern), ci chiar tu. Mai mult, orice cheltuiala a acestei achizitii e deductibila, iar asigurarile au un pret foarte avantajos. Dupa realizarea contractului, vei avea acces instant la utilizarea bunului achizitionat, fara a fi necesare garantii suplimentare. In ceea ce priveste avansul, cuantumul acestuia poate varia, dar trebuie sa atinga un prag minim de 10% din valoarea masinii. Nu este de ignorat nici faptul ca iti poti plati ratele in functie de activitatea ta: lunar, periodic, sezonier.

Auto-leasing.ro, compania care te ajuta sa obtii leasing auto second hand

Auto-leasing.ro, asa cum ii spune si numele, este o companie care vinde autoturisme second hand, dar a si dezvoltat multiple parteneriate cu finantatori din Romania. Pe langa faptul ca intermediaza relatia cu bancile, pentru a te ajuta sa obtii un leasing auto second hand: auto-leasing.ro , iti ofera posibilitatea de a cumpara si prin creditul extern.

Te reprezinta in tara de provenienta a autoturismului pe care ti-l doresti, il aduc in tara pe comanda si fac achizitia direct in numele firmei tale, pentru ca tu sa fii scutit de plata de TVA. Nimic mai simplu! Auto-leasing.ro este una dintre cele mai recomandate firme din domeniul auto second hand, care isi trateaza clientii cu un nivel maxim de respect, oferindu-le suport in fiecare etapa a achizitiei.

Date de contact:

Tel: +40729182111

E-mail: office@auto-leasing.ro

Lasă un răspuns