Anchetă la Spitalul Judeţean Satu Mare, după ce două femei au reclamat că au fost agresate la intrare

0
143

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a demarat o anchetă după ce două femei au reclamat că ar fi fost agresate de către portari la intrarea în unitate, a anunţat spitalul, marţi, pe Facebook.

Referitor la agresiunile la care ar fi fost supuse două doamne care au încercat să intre în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, pentru a ridica actele de deces ale soţului, respectiv tatălui, vă facem cunoscut faptul că în acest moment este în curs de derulare o anchetă. Cele două doamne acuză personalul de la Serviciul de Pază că le-ar fi agresat în momentul în care au încercat să intre în incinta unităţii spitaliceşti. Acest aspect nu reiese însă din imaginile video surprinse la intrarea în curtea spitalului şi nici din declaraţiile personalului medical şi al celui de pază. Ancheta este însă în curs de desfăşurare„, precizează sursa citată.

Spitalul a mai arătat că din cauza pandemii sunt impuse restricţii iar intrarea în spital a aparţinătorilor nu este posibilă.

Vă reamintim că în acest moment, din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus, nu este posibilă intrarea în spital a aparţinătorilor bolnavilor, iar problemele legate de actele de deces se soluţionează pe baza unor protocoale stricte, aşa cum de altfel s-a întâmplat şi în cazul familiei reclamante, respectându-se astfel măsurile sanitare de prevenire a răspândirii coronavirusului„, a mai precizat SJU.

Lasă un răspuns