Ansamblul monumental Avram Iancu din Carei a fost reabilitat

0
253

Potrivit sursei citate, Proiectul privind reabilitarea ansamblului monumental al Eroului Național Avram Iancu din Carei inițiat de consilierul Ilie Ciută în octombrie 2018 și aprobat de Consiliul Local în decembrie 2018 a fost dus la bun sfârșit.  Lucrările au fost demarate abia după ce  primarul Kovacs a recunoscut că nu îndrăznește nimeni să facă  reabilitarea și a sugerat  consilierului Ciută să se implice în găsirea unui executant.

Felicitări constructorilor pentru calitatea lucrărilor, pentru modul de organizare de șantier. O lucrare excepțional realizată!

Tot pentru acest ansamblu monumetal, mai exact  pentru zona în care este amplasat, consilierul Ciută a mai depus un proiect de hotărâre privind refacere pavaj, proiect  aprobat la ședința Consiliului Local din 13 decembrie 2019. În primăvara anului viitor acest proiect va putea fi pus în practică.

La rugămintea consilierului Ilie Ciută, viceprimarul Keizer s-a ocupat de asigurarea iluminatului corespunzător la ansamblul monumental Avram Iancu.

Societatea care a asigurat o masă caldă pentru constructori a fost   Gramineea SRL fapt pentru care  i se cuvin toate laudele.

Lucrările pentru schimbarea pavajului vor începe în primăvara anului viitor, moment în care se va placa  și partea de jos a soclului .

Lasă un răspuns