Astra Travel: Aproximativ 60% din rezervările pentru vacanţe se fac online. „Tot mai mulţi satmareni achită pachetele de vacanţă direct cu cardul pe site-ul agenţiei“

0
216
O plaja tropicala din Sri Lanka

Aproximativ 60% din rezervările pachetelor turistice oferite de agenţia de turism Astra Travel sunt realizate online, din ce în ce mai mulţi satmareni alegând totodată să şi achite sejururile cumpărate direct pe site-ul agenţiei de turism www.dantravel.ro , în condiţiile în care tehnologia simplifică atât procesul de căutare şi informare cu privire la diferite destinaţii de vacanţă, precum şi însăşi procesul de achiziţie a sejurului.

„Dacă până acum turiştii au preferat să achite în maniera clasică (cash în agenţie sau prin ordin de plată), din ce în ce mai mulţi turişti aleg să achite direct cu cardul prin intermediul site-ului. Datorită investiţiilor făcute în website-ul agenţiei a fost observată o creştere majoră a numărului de rezervări efectuate online. Odată cu avansul tehnologiei turiştii sunt mult mai bine informaţi asupra ofertelor şi din ce în ce mai mulţi turişti sunt activi pe reţelele de socializare dorind să fie în permanenţă la curent cu ofertele speciale sau părerilor altor turişti despre ofertele pe care urmează să le achiziţioneze“, a declarat pentru SMinfo.ro , administratorul agenţiei de turism Astra Travel.

Lasă un răspuns