Astra Travel lansează ofertele pentru vacanţele de vară din 2020

0
133
O familie calatoreste cu avionul

Pentru că mulţi satmareni „îşi fac sanie vara şi car iarna”, agenţia de turism Astra Travel a decis să lanseze deja ofertele pentru vacanţele de vară din 2020, care cuprind peste 90 destinaţii pentru sejururi, cât şi peste 268 de circuite în ţară şi în străinătate, dar şi reduceri de până la 50%.

Destinaţiile Tunisia si Turcia – Antalya cu avionul din Satu Mare, sejururile în Turcia-Bodrum cu avion din Cluj-Napoca , Egipt cu plecare din Baia Mare , circuitele dar şi plecările în vacanţe cu autocarul, sunt noutăţile pe care agenţia de turism le oferă clienţilor săi pentru vara viitoare.

Şi litoralul bulgăresc al Mării Negre este foarte apreciat de către turiştii satmareni.Astra Travel vine cu oferte speciale pentru statiunile de la Sud de Varna (Obzor, Sunny Beach, Nessebar), cât şi cele de la Nord de Varna (Constantin şi Elena, Nisipurile de Aur, Albena).

Ofertele pentru Circuite beneficiază de mai multe praguri de reduceri, ultimul fiind la sfârşitul lunii Februarie. Şi în privinţa Sejururilor reducerile au diferite praguri de discount, ultimul fiind la jumătatea primăverii.

Lasă un răspuns