ATAC. Cel mai mare grup de Facebook al producătorilor din Satu Mare, raportat și șters

0
110

Cel mai mare grup al de Facebook dedicat producătorilor din județul Satu Mare a fost șters ca urmare a unor raportări sistematice. Motivul: ”grupul nu respectă standardele comunității”. În această comunitate online au fost peste 30.000 de membri, iar decizia a afectat mulți producători, care nu mai pot onora comenzile.

Inițiatorul și administratorul Grupului, Marcela Papici, a făcut apel la decizia Facebook, care este în analiză.

Între timp, a fost inițiat un alt grup, în care vă puteți înscrie —> CLICK AICI

”Din păcate, răul e greu de oprit! N-am răspuns atacurilor personale și nu m-am lăsat provocată de răutăți și minciuni! Ce-au considerat potrivit de făcut? Să raporteze grupul Producători Sătmăreni! FB a dezactivat grupul! Gestul lor îl consider un atentat la toți sătmărenii. Am plâns… Mi-e greu să cred că există astfel de specimene! Totul din raționamente politice! Totul din frică de competitori! Totul comandat și instrumentat politic! Haideți să ne refacem grupul! Invitați prietenii și spuneți-le povestea tristă a unor oameni ce se pretind sătmăreni!”, este mesajul Marcelei Papici.

Reacție din partea Asociația Pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană

Asociația Pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană – care deține brand-ul ”Produs Sătmărean” – susține că regretă situația creată.

Redăm mai jos comunicatul oficial:

”Asociația Pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, promotoare a brandului Produs sătmărean, are ca principal scop susținerea producătorilor locali și a produsele lor. Astfel, noi încurajăm apariția și dezvoltarea de noi forme asociative care urmăresc același scop, fiind conștienți că singuri nu putem să ne realizăm obiectivul principal: promovarea adevăraților producători. Orice inițiativă în acest sens este lăudabilă și o vom susține.

Nu vom fi niciodată alături de cei care motivați politic sau având în spate alte interese încearcă să lovească în persoane care au inițiat acțiuni de sprijinire a producătorilor sătmăreni. Regretăm că unul din cele 4-5 grupuri de pe Facebook care aveau ca scop promovarea producătorilor sătmăreni a fost șters, ne bucurăm că grupul va fi refăcut, ne oferim tot sprijinul pentru susținerea producătorilor din grup!”

Lasă un răspuns