Wednesday, January 26, 2022
Google search engine
HomeWeb 3EscrocheriiAtenție: YoBit.net este învăluit în escrocherie Crypto

Atenție: YoBit.net este învăluit în escrocherie Crypto

Lacunele din politica platformei YoBit .net au pavat drumul pentru fraude și înșelăciuni care se prezintă drept personal și sunt mai mult decât dispuși să vă ia criptomoneda.

Aceștia sunt artiști foarte pregătiți, care sunt foarte convingătoare și unii chiar sunt capabili să trimită e-mailuri care se pare că provin din contul oficial al site-ului. Deși oamenii au devenit conștienți de aceste escrocherii, un număr de oameni încă cad pradă acestor atacuri.

Escrocii au aceste caracteristici comune:

  • Sunt foarte convingătoare și, pentru ochiul nebănuit, nu sunt diferite de personalul site-ului.
  • Ei vizează oameni care trăiesc foarte departe de ei.
  • Ei fac referiri suprareale pentru a-și consolida afirmațiile.
  • Ei acordă puțin timp pentru plată și preferă opțiuni de plată ciudate
  • Este ușor să-i oprești făcând câteva cercetări în prealabil.

Clienții sunt aruncați cu privirea de numele de utilizator pe care aceste fraude le folosesc, care par a fi din conturile oficiale, de exemplu, dacă contul real este YobitExchange, vor folosi Yobitsupports.

Yobit.net a păstrat informațiile personale extrem de confidențiale și tot ce știm este că o firmă din Rusia conduce platforma. Fraudele sunt cel mai probabil la fel de îndepărtate și chiar mai ascunse.

Fraudele lovesc atunci când clientul este cel mai disperat spunând că vă poate rezolva problemele într-o zi sau mai puțin, așa că firesc, clienții care încearcă de luni de zile să-și aducă portofelele digitale online, se îndrăgostesc de ei.

Aceste trucuri dau termene ridicol de scurte și adrese de plată neobișnuite, amintiți-vă că dacă ar fi într-adevăr contul oficial v-ar cere să plătiți prin portalul oficial.

Aceste escrocheri pot fi evitate prin validarea inițială a adreselor lor de e-mail și solicitarea de ajutor și asistență online. Înainte de a efectua orice astfel de tranzacții, ar trebui să consultați un expert în materie.

Articole Corelate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare

Comentarii Recente