Auchan şi Glovo au încheiat un parteneriat pentru livrări la domiciliu. Serviciul este disponibil în Satu Mare

0
122

Peste 4.000 de produse din oferta celor 33 de hipermarketuri Auchan vor putea fi comandate, de miercuri, online prin aplicaţia Glovo.

Serviciul este disponibil în toate cele 18 oraşe în care retailerul este prezent, livrările fiind efectuate în maximum 60 de minute de la plasarea comenzii, conform unui comunicat remis AGERPRES. În aplicaţia Glovo, utilizatorii vor regăsi peste 4.000 de produse din magazinele Auchan, din categorii precum fructe şi legume, preparate de brutărie, mezeluri, lactate, produse din carne, dar şi produse cosmetice, de înfrumuseţare, pentru îngrijirea grădinii şi curăţenia casei, jucării sau electrocasnice.

Cumpărăturile vor fi livrate de Glovo din cele 33 de hipermarketuri Auchan din Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş şi Timişoara. “Ne bucură faptul că Auchan se alătură listei de parteneri Glovo şi că vom putea livra produse din toate cele 33 de hipermarketuri. Ne vom continua planurile de extindere, atât la nivel de oraşe, dar şi la nivel de parteneri, astfel încât utilizatorii Glovo să regăsească toate produsele de care au nevoie în aplicaţie”, a declarat Victor Răcariu, general manager Glovo CEE.

Potrivit celor două companii, nu există o valoare minimă a comenzii, iar costul livrării va porni de la 11,99 lei şi poate ajunge până la 15,99 lei, în funcţie de oraşele în care serviciul este disponibil. Glovo este o platformă de livrare rapidă, lansată în Barcelona. Compania este prezentă în 548 oraşe din 21 ţări din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud, Africa şi Africa Subsahariană. Glovo are peste 2,5 milioane de utilizatori lunari activi, 50.000 de curieri activi şi peste 25.000 de parteneri asociaţi din întreaga lume.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o reţea de 43 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 34 în staţiile Petrom, şi cinci supermarketuri Auchan.

Lasă un răspuns