Wednesday, January 26, 2022
Google search engine
HomeWeb 3Jocuri CryptoAxie Infinity , conduce in prăbușirea criptografică a jocurilor crypto

Axie Infinity , conduce in prăbușirea criptografică a jocurilor crypto

Tokenurile NFT sunt printre cele mai afectate în ultimele 24 de ore, deoarece piața mai largă a criptomonedei a intrat în cădere liberă .

În timp ce majoritatea ochilor se concentrează asupra Bitcoinului care scade sub pragul de 43.000 USD pentru prima dată de la sfârșitul lunii septembrie și Ethereum scade cu mai mult de 13%, tokenurile majore din jocurile de noroc și NFT și- au luat și ei partea lor.

Printre acestea se numără AXS, simbolul de guvernare din spatele popularului joc NFT play-to-earn Axie Infinity, care a scăzut cu până la 19,3% în ultima zi.

AXS își schimbase mâinile la un minim de trei luni de 76,95 USD, pe CoinGecko , sau cu peste 50% în scădere față de maximul istoric al jetonului de 164,90 USD înregistrat pe 6 noiembrie.

Chiliz (CHZ), cripto-ul care alimentează platforma de emitere a jetoanelor fan Socios, a scăzut cu 14,8% pe parcursul zilei, schimbându-se la 0,273 USD la momentul scrierii acestui articol .

În ultimele luni, Socios a încheiat mai multe contracte cu echipe sportive din întreaga lume, inclusiv cu giganții de fotbal FC Barcelona, ​​Juventus, Paris Saint-Germain, Liverpool FC și New England Patriots din NFL și câteva echipe importante de cricket indiene , printre altele.

Cu toate acestea, odată cu cea mai recentă scădere, tokenul platformei este cu mai mult de 68% distanță de cel mai mare record din martie 2021 de 0,87 USD.

În mod similar, Enjin Coin (ENJ), simbolul nativ al platformei de jocuri online omonimă, a scăzut cu 15% în ultimele 24 de ore până la prețul actual de 2,34 USD, potrivit datelor furnizate de CoinGecko .

Tokenul Sandbox SAND a scăzut cu 13%, până la 4,85 USD , în timp ce tokenul MANA al Decentraland a pierdut 12% din valoarea sa în ultima zi, tranzacționându-se la 2,86 USD la momentul scrierii .

Prețul ambelor monede a atins maximele istorice la sfârșitul lunii noiembrie; cu toate acestea, de atunci, piețele în scădere și-au văzut valoarea prăbușită cu 42% și, respectiv, 51%.

La o scară mai mare, capitalizarea bursieră a tuturor criptomonedelor a scăzut la 2,13 trilioane USD , în scădere cu până la 10,3% pe parcursul perioadei.

Cea mai recentă rută le reamintește participanților de pe piață ponderea deținută de criptomonedele de top precum Bitcoin și Ethereum.

Articole Corelate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare

Comentarii Recente