Bărbat prins în timp ce vindea substanţe psihoactive, la Satu Mare

0
117

Un bărbat din Satu Mare a fost surprins în flagrant delict în timp ce încerca să comercializeze substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv, el fiind reţinut pentru 24 de ore, potrivit unui comunicat de presă transmis marţi de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) potrivit Agerpres.

“Cel în cauză, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Satu Mare, a fost depistat în momentul în care încerca să vândă 55 de pliculeţe cu astfel de substanţe. În continuare, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la persoana depistată, fiind ridicate şi indisponibilizate 100 de grame de substanţe psihoactive, 55 de pliculeţe cu substanţă vegetală, 3 telefoane mobile, un cântar de precizie, un recipient din material plastic folosit la prepararea substanţelor psihoactive şi o tabletă”, precizează sursa citată.

În urma audierii persoanei în cauză, procurorul de caz a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns