Wednesday, January 26, 2022
Google search engine
HomeWeb 3CryptomonedeBinance anunță contractul oficial de sponsorizare pentru Cupa Africii a Națiunilor

Binance anunță contractul oficial de sponsorizare pentru Cupa Africii a Națiunilor

Tendința de marketing cripto-sport continuă, pe măsură ce Binance devine sponsorul oficial al Cupei Africii a Națiunilor.

Binance a anunțat un parteneriat cu Confederația Africană de Fotbal (CAF) ca sponsor oficial al TotalEnergies Africa Cup of Nations (AFCON), cel mai mare turneu african de fotbal din lume. 

„Sunt încântat să îl salut pe Binance ca sponsor oficial al turneului AFCON din acest an. Prin acest parteneriat cu CAF, Binance se va conecta mai departe cu utilizatorii săi și comunitatea africană prin fotbal”, a declarat Veron Mosengo-Omba, Secretarul General al CAF. 

Yi-He, CMO Binance, este la fel de optimist în ceea ce privește parteneriatul și rolul Africii în dezvoltarea blockchain-ului în viitor. 

„Cu o populație de 1,2 miliarde de africani și prevalența tehnologiei blockchain și a cazurilor sale de utilizare, credem că continentul african ar putea conduce viitorul industriei blockchain”, a spus Yi-He.

Emmanuel Babalola, directorul Binance pentru Africa, a adăugat că „fotbalul este cel mai popular sport din Africa” și că „acest lucru coroborează misiunea noastră de a prelua curentul criptomonede pe tot continentul”. 

Turneul AFCON, care a început pe 9 ianuarie 2022, vede 24 de națiuni concurând pentru un loc în finala, care urmează să aibă loc pe 6 februarie 2022. 

Turneul include, de asemenea, unele dintre cele mai mari nume ale fotbalului mondial, printre care Egiptul Mohamed Salah și Senegalul Sadio Mane. 

Binance nu este primul schimb cripto care vede promisiunea publicității sportive. Bursele criptografice FTX și Coinbase au turnat resurse în acest domeniu de luni de zile. 

FTX, condus de CEO-ul Sam Bankman-Fried, a făcut all-in marketingul sportiv. În aprilie 2021, schimbul a finalizat o înțelegere cu Miami Heat, care a făcut ca stadionul de acasă al echipei NBA să fie redenumit FTX Arena. 

În iunie, schimbul a devenit marca oficială de schimb de criptomonede a MLB, unde chiar și arbitrii poartă acum logo-ul FTX pe uniforme. 

Luna trecută, FTX.US, filiala bursei din SUA, a anunțat acorduri cu Washington Wizards din NBA și Washington Capitals din NHL. 

În altă parte, Coinbase a devenit partenerul exclusiv al platformei de criptomonede a NBA în octombrie. Bursa cripto tranzacționată public a anunțat, de asemenea, un acord de sponsorizare cu starul NBA și Brooklyn Net Kevin Durant .

Articole Corelate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare

Comentarii Recente