Blue Air reia zborurile de la Cluj Napoca. 13 noi rute internaționale

0
200

Blue Air reia zborurile de la Cluj Napoca începând din martie 2021. Compania aeriana low-cost a anunțat 13 rute noi care vor conecta Clujul cu destinaţii-cheie din Europa. Pe lângă aceste zboruri internaționale, compania va opera inclusiv doua zboruri interne zilnice către București.

Operatorul low cost Blue Air a anunțat introducerea, din martie 2021, a 13 rute noi care vor conecta Clujul cu destinații cheie din Europa. Compania aeriană a revenit pe Aeroportul Internațional Avram Iancu după o perioadă în care efectua de aici doar zboruri la cerere.

Blue Air reia zborurile de la Cluj Napoca

Acest anunț că Blue Air va relua zborurile internaționale de la Cluj Napoca este unul foarte bun pentru cei din Vestul tarii, mai ales că destinațiile sunt unele dintre cele mai căutate de către pasagerii romani.

Totodată, Blue Air îşi consolidează poziţia de lider în Moldova, relansând operaţiunile din Bacău după trei luni de suspendare a serviciilor din cauza lucrărilor de reconstrucţie a pistei, şi dezvoltându-şi prezenţa prin introducerea de şapte rute noi şi conexiuni smart de la baza să din Bacău.

„Noile destinaţii care vor fi operate de la Cluj sunt: Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra, Madrid, Milano, Paris, Roma şi Stuttgart. În cadrul strategiei de poziţionare că primă opţiune de transport aerian low-cost pentru români, Blue Air mizează pe extinderea reţelei de rute directe şi de conexiune şi pe adaptarea rapidă la cererea şi profilul pieţelor locale. Cu ocazia evenimentului care a marcat redeschiderea Aeroportului Internaţional Bacău, Blue Air îşi reconfirmă angajamentul către Bacău că piaţă strategică pentru companie şi anunţă 7 noi rute operate din Bacău începând cu decembrie 2020, conexiuni smart cu Europa via Bucureşti, precum şi oferte şi servicii personalizate şi conectivitati adaptate nevoilor locale ale băcăuanilor.”, se menţionează în comunicat.

Blue Air introduce noi zboruri din România pentru cei care vor să petreacă sărbătorile de iarnă în afara ţării

Cei care au în plan o vacanta în pragul sărbătorilor de iarna au motive de bucurie. Compania aeriana Blue Air a anunțat luna trecută cu ceva timp că introduce noi zboruri din România către şapte destinaţii de călătorie favorite ale romanilor pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă.

În intervalul 18 decembrie 2020 – 10 ianuarie 2021, Blue Air introduce un număr de 49 de zboruri noi săptămânal către şapte destinaţii de călătorie favorite ale romanilor pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă.

Blue Air anticipează o creştere semnificativă a apetitului de zbor al pasagerilor săi pe perioada sărbătorilor de iarnă şi vine în întâmpinarea aşteptărilor acestora, introducând şapte rute internaţionale noi de pe aeroportul din Bucureşti.

Cele şapte noi destinaţii – Barcelona, Birmingham, Bologna, Glasgow, Madrid, Roma şi Viena – vor fi operate în mod temporar în cadrul Orarului de Iarnă 2020-21 şi vor fi introduse în programul regulat de zbor în cadrul Orarului de Vară Blue Air 2021.

Zborurile noi operate în perioada 18 Decembrie 2020 -10 ianuarie 2021 (cu excepţia zilelor de 25 decembrie şi 1 ianuarie) sunt:

BUCUREŞTI – ROMA (Fiumicino): 9 zboruri/ săptămână
BUCUREŞTI – GLASGOW: 7 zboruri/ săptămână
BUCUREŞTI – MADRID: 5 zboruri/ săptămână
BUCUREŞTI – BOLOGNA: 7 zboruri/ săptămână
BUCUREŞTI – VIENA: 7 zboruri/ săptămână
BUCUREŞTI – BIRMINGHAM: 7 zboruri/ săptămână
BUCUREŞTI – BARCELONA: 7 zboruri/ săptămână

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, cu un model de business bazat pe reducerea complexităţii, respectiv Low Cost – Low Complexity şi cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesionişti, pasionaţi de aviaţie, Blue Air are un istoric impecabil în siguranţă zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri.

Compania este certificata IATA Operaţional Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA.

Lasă un răspuns