Bombă în showbiz. Își bătea constant soția! Vedeta din România nu a mai suportat umilința

1
76992

Bianca Rus, o artistă din Satu Mare, nu a mai suportat umilințele la care era supusă de soțul ei de fiecare dată când acesta consuma alcool și a dezvăluit totul.

edetă din Satu Mare, viață de iad trăită cu fostul soț. Bianca Rus s-a despărțit în mod oficial de soțul ei, Antonio Luigi Gottschling, înainte de Crăciun. Artista a dezvăluit că a trăit momente de coșmar alături de el, decizând să divorțeze.

Ea susține că îi este frică pentru viața ei, soțul ei agresând-o fizic. Din acest motiv, Bianca Rus a cerut magistraților un ordin de protecție.

Ea le-a mai spus judecătorilor că fostul ei soț a amenințat-o că va publica în ziar o fotografie compromițătoare, în care ea apare într-o postură intimă. Bianca Rus spune că fostul ei soț urmărește să o denigreze public, potrivit portalsm.ro.

„Mă bucur și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat poliția în cătușe de la bătrânii respectivi. Pe baza alcoolului, tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă”, a declarat Bianca Rus.

Ce spune fostul soț al Biancăi Rus 

Fostul ei soț se apară, spunând că a el a fost agresat și că fratele fostei sale soții ar fi încercat să îl omoare.

„Auzi și tu, o duceam în fiecare seară că trebuia să-i facă o injecție, o lună de zile m-am ocupat de ea, mi-am lăsat treburi, tot, ca să am grijă de ea, cum aș fi putut eu să-i dau cu picioarele în burtă? Astea sunt invenții de-ale ei ca să prelungească scandalul, să apară pe la TV, să ciugulească o sută, două, de lei. Păi, oamenii ăia, dacă le spărgeam ușa, eram arestat, asta e faptă gravă. Se poate verifica, n-am niciun dosar, nicio faptă”, a spus Antonio Luigi Gottschling.

El mai spune că fosta lui soție nu îl mai respecta .

„De ce consider că e ea vinovată? Din moment ce nu m-a mai respectat deloc, nici pe mine, nici pe familia mea, numai minciuni, intrigi. Fratele ei m-a strâns de gât. Ea ținea tot cu el fără motiv. Aveam o discuție cu ea și i s-a părut lui că ne certăm și eram în mașină și m-a strâns de gât”.

1 COMENTARIU

  1. eu impreuna cu sotul meu am decis sa va dam in judecata pentru acest articol calomnios. nu inteleg de unde debitati asa ceva sa puneti fara sursa credibila. ne vedem la tribunal.

Lasă un răspuns