Wednesday, January 26, 2022
Google search engine
HomeWeb 3BitcoinBTCS, prima companie listată la Nasdaq care oferă un dividend plătit în...

BTCS, prima companie listată la Nasdaq care oferă un dividend plătit în Bitcoin

BTCS Inc. (Nasdaq: BTCS) („BTCS” sau „Compania”), o companie axată pe tehnologia blockchain, a anunțat primul dividend plătit vreodată în Bitcoin de către o companie listată la Nasdaq, la care Compania o numește Bividend. Compania a publicat, de asemenea, o nouă prezentare pentru investitori pe site-ul său web ( www.btcs.com ) pentru a oferi mai multe informații cu privire la succesele recente și planurile de creștere viitoare, precum și dinamica pieței care se preconizează că va stimula creșterea BTCS în 2022.

Importante pentru etosul BTCS sunt adoptarea criptomonedelor și libertatea financiară. Din 2014, BTCS s-a angajat să dezvolte infrastructura care sprijină tehnologia blockchain. Continuând această călătorie, BTCS deschide acum următorul capitol al îndeplinirii misiunii noastre de a promova în continuare adoptarea tehnologiei cripto și blockchain.

Ce este Bividend ?
Un Bividend este un dividend plătit acționarilor noștri înregistrați la alegerea lor în Bitcoin sau în numerar.

Cât este Bividenda ?
BTCS intenționează să plătească 0,05 USD per acțiune în Bitcoin, pe baza prețului Bitcoin la data ex-dividend. Investitorii care nu aleg să primească Bividend în Bitcoin vor primi un dividend în numerar de 0,05 USD.

De ce să ofere o Bividende ?
„Vrem să îi recompensăm pe acționarii noștri de lungă durată pentru sprijinul lor continuu și să încurajăm libertatea financiară, oferind mijloacele care să permită deținerea directă a Bitcoin și a altor active digitale”, a declarat Charles Allen, director executiv al BTCS. „În spațiul cripto, BTCS are o istorie lungă de premiere, inclusiv a fost prima companie publică pur-play din SUA concentrată pe criptomonede și blockchain, prima companie publică din SUA care a extras Bitcoin, prima companie publică din SUA care a implementat o strategie de trezorerie a activelor digitale. , și prima companie publică din SUA care a asigurat blockchain-urile de proof-of-stake de ultimă generație.”

Allen a continuat: „Acum, suntem prima companie listată la Nasdaq care a plătit un Bividend, un dividend plătit în Bitcoin la opțiunea acționarilor noștri. Acesta este un moment pe care l-am anticipat de mult de când Compania a achiziționat domeniul,  bividend.com , în februarie 2015. BTCS se află acum în poziția financiară necesară pentru a executa viziunea Companiei.” Având în vedere prețul acțiunilor BTCS de la sfârșitul anului 2021 de 3,14 USD per acțiune, reprezentând o reducere de 12,6% față de deținerile de active digitale ale Companiei și poziția de numerar de 3,56 USD per acțiune sau 37,8 milioane USD, acesta este un moment ideal pentru a-i recompensa pe acționarii noștri cu o valoare neimpozabilă. rambursarea capitalului Bividend.

„Pe măsură ce construim o bază de proprietate de acționari fundamentali pe termen lung, plata acestui Bividend special este un pas important în prezentarea naturii perturbatoare a tehnologiei blockchain”, a continuat Allen.

Cum participi la B ividend ?
Pașii necesari pentru a deveni deținător de record în registrele și înregistrările agentului nostru de transferuri, Equity Stock Transfer și pentru a participa la Bividend sunt descriși pe bividend.com și dezvăluiți într-un formular 8-K depus la Securities and Exchange Commission. pe 5 ianuarie 2022. Orice acționar înregistrat care nu optează pentru a-și primi Bividenda va primi în schimb un dividend în numerar echivalent. Compania lucrează cu Equity Stock Transfer, LLC, un agent de transfer înregistrat SEC din New York, pentru a coordona logistica și procesarea Bividendei.

Când va fi plătită?
Am stabilit o dată record pentru 17 martie 2022 pentru a lăsa acționarilor noștri suficient timp pentru a finaliza procesul de înscriere până la data limită de înscriere pentru data ex-dividend din 16 martie 2022. Bividenda și dividendele echivalente în numerar pentru cei care nu aleg să primească un Bividend vor fi plătite cât mai curând posibil după data de înregistrare.

Vor avea loc viitoare plăți bividende BTCS este foarte mult în faza de creștere. Acestea fiind spuse, compania evaluează caracterul adecvat al viitoarelor Bividende.

Între timp, în ciuda unei recente retrageri în concordanță cu piața mai largă a criptomonedei, prețul acțiunilor și capitalizarea pieței BTCS din 2019 s-au apreciat semnificativ, deoarece valoarea activelor digitale și a numerarului Companiei a crescut rapid, așa cum se arată în graficele de mai jos.

Despre BTCS:

BTCS este o evoluție timpurie în ecosistemul blockchain și al monedelor digitale și prima companie americană „Pure Play” cotată la bursă axată pe infrastructura și tehnologia blockchain. Prin operațiunile sale de infrastructură blockchain, compania securizează blockchain-uri Proof-of-Stake prin procesarea și validarea activă a tranzacțiilor blockchain și este recompensată cu jetoane digitale native. Compania dezvoltă o platformă proprietară Staking-as-a-Service pentru a permite utilizatorilor să mizeze și să delege criptomonede acceptate printr-o platformă fără custodie, pe care intenționează să o integreze cu Data Analytics Dashboard, aflat acum în versiune beta. Platforma proprietară de analiză a datelor privind activele digitale a BTCS acceptă în prezent șase schimburi și peste 800 de active digitale, iar compania intenționează să-și extindă și mai mult suita de instrumente de urmărire a performanței. adăugați schimburi suplimentare centralizate și descentralizate, precum și portofele și monitorizarea pool-ului de mize. Strategia de trezorerie a activelor digitale a companiei, cu un accent principal pe activele disruptive ale protocolului non-securitate, este o componentă de bază a modelului său de afaceri și sprijină operațiunile în expansiune ale BTCS. Pentru mai multe informații vizitați: www.btcs.com.

Articole Corelate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare

Comentarii Recente