Căţel împuşcat cu sange rece sub ochii unui copil în varstă de şase ani

0
209

Doi voluntari ai unei asociații din Maramureș povestesc cum au fost martorii unei scene îngrozitoare, la cinci kilometri de Borșa, când un câine a fost împușcat mortal de o persoană aflată într-o mașină de culoare roșie. Voluntarii au sunat imediat la 112, însă cadavrul a fost urcat în maşină şi agresorul a plecat.

Reprezentanții Asociației Anima Pro Terra au postat, sâmbătă, pe pagina de Facebook, că doi voluntari și copilul lor au fost martori când un câine a fost împușcat la 5 kilometri de Borșa.

„Doi voluntari ai asociației noastre au fost martorii unor scene îngrozitoare alături de fiul lor de doar 6 ani, care este încă în stare de șoc. Se aflau la aproximativ 5 km de Borşa (Maramureș) și într-o curbă au văzut un (autoturism – n.r.) roșu oprit care a împușcat mortal o cățelușă pe șosea (pe un drum public, nu în pădure!!!!). Voluntarii noștri au sunat imediat la 112, însă făptașul a luat cadavrul și a plecat!”, scriu reprezentanții Asociației.

Pe pagina de Facebook a asociației au fost postate și imagini cu animalul, dar și cu mașina, pentru ca cei care cunosc informații despre cei care au tras cu arma în câine să poată fi trași la răspundere. ”Vă rog daţi share să nu se muşamalizeze cazul şi cel vinovat să fie pedepsit!!!”, au mai scris voluntarii.

Aceştia publică fotografii cu maşina despre care susţin că ar fi fost implicată în incident.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a scris pe contul de Facebook al unei persoane care a distribuit imaginile: „Mulţumim pentru atitudine şi postare! Am dispus IGPR depistarea urgentă a persoanei şi cercetarea faptei

Lasă un răspuns