Câți lei a luat un taximetrist din Satu Mare pe o cursă de 47 de secunde. Imaginea cu bonul cursei a ajuns virală pe internet

0
129

Intâmplare amuzantă care a stârnit hohote de râs în rândul internauților. Se pare că cea mai scurtă cursă cu taxiul vine din Satu Mare. Un șofer a postat în mediul online o imagine cu bonul fiscal în care a făcut o cursă de 47 de secunde. Iată câți lei a luat taximetristul pe această călătorie.

Cursele cu taxiul sunt la ordinea zilei pentru mulți oameni, iar de multe ori șoferii sunt acuzați că refuză să accepte clienți care au nevoie de un drum scurt. Ei bine, mai există și câteva excepții iar asta a demonstrat-o acest șofer de taxi din Satu Mare.

La adresa șoferilor de taxi s-au spus multe de-a lungul timpului și au fost făcute multe reproșuri. De obicei, problema cea mai mare este că mulți dintre ei refuză cursele scurte, iar asta îi enervează la culme pe clienți. Însă un șofer de taxi din Satu Marea a demonstrat contrariul. Acesta i-a amuzat pe internauți prezentându-le cursa pe care a avut-o.

Într-o postare de pe un grup de Facebook, șoferul le-a prezentat tuturor cât a încasat pe o cursă ce a durat nu mai mult de 47 de secunde. Pornirea în cursă a costat 2,79 de lei, iar pentru traseul parcurs costul a fost de câțiva bani. Astfel, la finalul cursei, după 47 de secunde, șoferul a avut de încasat 3,46 de lei. Mai mult, clientul a fost chiar „generos” lăsând și un bucșiși de câțiva bani. Acesta i-a plătit șoferului 3,50 lei.

Șoferul de taxi s-a amuzat copios și a postat atât bonul cursei, cât și banii încasați, precizând că niciun client nu este refuzat, indiferent de cursă.

Lasă un răspuns