Wednesday, January 26, 2022
Google search engine
HomeWeb 3CryptomonedeCe este Actus?

Ce este Actus?

Planurile tradiționale de pensionare sunt rigide și, de obicei, îi lasă pe majoritatea utilizatorilor la întuneric în ceea ce privește datele cheie de performanță și structurile de taxe. Auctus este o platformă complet nouă, bazată pe blockchain, care își propune să ofere utilizatorilor date, transparență a taxelor, precum și validarea sfaturilor.

Privit în detaliu, putem observa că Auctus a fost conceput pentru a oferi bazei de clienți informații cheie de care au nevoie pentru a lua decizii bine informate, permițându-le astfel să dețină controlul asupra economiilor pentru pensii.

Mai simplu spus, platforma își propune să readucă angajații controlul asupra fondurilor de pensii, oferindu-le acces la o platformă globală de investiții care îi ajută pe utilizatori să creeze portofolii optimizate de obligațiuni, acțiuni și criptomonede.

Platforma Auctus oferă și pe alte fronturi, cum ar fi:

 • Automatizare
 • Descentralizare
 • Păstrarea înregistrărilor.

Ca urmare a caracteristicilor menționate mai sus, comunitatea de pensionari este capabilă să se reunească fără a fi nevoie de intermediari sau intermediari financiari.

Prezentare generală a platformei

 • Prin utilizarea Auctus, clienții au capacitatea de a-și stabili propriile obiective de pensionare .
 • Platforma oferă, de asemenea , date în direct legate de riscurile de piață/randamentul pe baza circumstanțelor individuale ale unei persoane .
 • Utilizatorii au posibilitatea de a alege dintre acțiuni, obligațiuni, criptomonede sau de a alege dintr-o duzină de portofolii șabloane alese cu atenție de experții financiari.
 • Auctus ajută la construirea unui portofoliu optimizat pentru utilizatorii săi, astfel încât să își maximizeze rentabilitatea, reducând în același timp orice riscuri financiare.
 • Ecosistemul este complet automatizat și menține obiectivele noastre alocate prin reechilibrarea zonelor relevante ale portofoliului nostru, atunci când este necesar.

Caracteristici cheie

În comparație cu alte servicii de investiții, putem observa că Auctus a fost creat cu scopul de a permite utilizatorilor să obțină economii și plăți pe termen lung . Modulul de bază este încărcat cu instrumente analitice care se extind dincolo de utilizarea calculelor clasice de risc și permit utilizatorilor să-și modeleze economiile folosind detalii precum:

 • Suma contribuției.
 • Perioada de timp.
 • Suma de plata.

                           Reprezentare vizuală a interfeței implementate de Auctus

De asemenea, este important de remarcat faptul că Platforma Auctus elimină nevoia de a avea mai multe straturi de costuri din structurile de fond scumpe, managerii de portofoliu și intermediari suplimentari . În schimb, ecosistemul nativ implementează un model care utilizează instrumente de analiză avansate împreună cu un robo-advisor condus de cele mai recente protocoale AI.

În timp ce multe companii se laudă că folosesc cadre de guvernanță transparente, foarte rar găsim un serviciu care este de fapt descentralizat. Cu toate acestea, Auctus folosește o configurație în care informațiile nu sunt păstrate ascunse și clienții sunt informați în mod corespunzător despre toate tranzacțiile lor monetare.

                              Întreprinderi terțe care sprijină proiectul

În cele din urmă, acest produs folosește o structură de taxe orientată către rezultate, în care modulele de consiliere robot și umane încorporate au un model de venit definit pentru a stimula orice sfat dat.

Cum functioneaza…

Privind latura funcțională a lucrurilor, constatăm că platforma oferă clienților o imagine agregată a tuturor economiilor lor pentru pensii, inclusiv detalii precum:

 • Planurile IRA/401k reglementate de guvern
 • Planuri de pensionare tradiționale voluntare
 • Deținerile de portofel cripto.

Folosind această viziune holistică, deciziile bine informate, precum și strategiile profesionale pe termen lung, pot fi stabilite destul de eficient.

                                     Privire de ansamblu asupra ecosistemului Auctus

În timpul fazei inițiale (versiunea alfa) de implementare, toate deținerile monetare sunt încărcate virtual și sunt menținute prin utilizarea unui protocol automat. Odată ce toate economiile pentru pensii au fost trimise pe platformă, utilizatorul va putea rula analize, precum și algoritmul de consiliere robotică pentru toate economiile sale.

Pe măsură ce dezvoltarea continuă să progreseze, compania își propune să le permită utilizatorilor să tranzacționeze criptomonede și să tokenizeze active direct de pe platforma Auctus. Acest lucru va permite utilizarea altor caracteristici periferice, cum ar fi

 • Reechilibrare automată între criptomonede și deținerile tradiționale
 • O piață sănătoasă pentru aprovizionarea cu aplicații pentru pensionare.

În cele din urmă, Platforma Auctus oferă și pe diverse alte fronturi, inclusiv

 • Compatibilitate : sistemul permite utilizarea activelor tradiționale fiat, precum și a criptomonedelor.
 • Beneficii pe termen lung : interfața oferă utilizatorilor o imagine de ansamblu asupra tuturor economiilor lor pe un singur dispozitiv.
 • Automatizat : platforma rulează module analitice, precum și un consilier bazat pe inteligență artificială pentru a ajuta utilizatorii să-și folosească economiile pentru pensie în mod inteligent.
 • Asistență în timp util : deși oferă date de piață de înaltă calitate, Auctus poate ajuta utilizatorii să ia decizii economice bine informate
 • Community Driven : datorită structurii sale extrem de descentralizate, această platformă oferă utilizatorilor un nivel ridicat de transparență și încredere. Nu numai că, datorită modelului său bazat pe comunitate, ecosistemul ajută la dezvoltarea diferitelor aplicații dApp care se potrivesc nevoilor individuale ale oricărui client.

Despre echipa

Ralph Vantroost este CEO al acestui proiect și aduce cu el peste 12 ani de experiență în servicii financiare. Conform profilului său LinkedIn, Raphal a ocupat cu succes diverse poziții de strategie și fuziuni și achiziții la instituții apreciate, cum ar fi:

 • UBS Investment Bank din Zurich
 • Deutsche Bank din Londra
 • Noor Advisors în Geneva și Dubai.

Din punct de vedere educațional, Ralph a studiat Economie la Basel și la Universitatea Yale și deține un Executive MBA de la INSEAD.

În mod similar, Daniel Duarte este CTO pentru Auctus. El aduce peste 7 ani de experiență senior în inginerie software și în trecut a condus mai multe proiecte la DTI Digital, promovând tehnologia blockchain și conducând diverse inițiative blockchain. Daniel este bine calificat și deține o licență în Inginerie de Control și Automatizare și a obținut în continuare certificări în domenii de nișă, cum ar fi:

 • Învățare automată
 • Dezvoltare și management Salesforce.

În sfârșit, Vinicius Melo este șeful de strategie al companiei. Potrivit portofoliului său online, Vinicius aduce cu sine o bogată experiență în fondurile de pensii și este un profesionist certificat de Institutul de Certificare a Profesioniştilor în Securitate Socială (ICSS).

Detalii de performanță a simbolului

Deoarece jetoanele AUC au fost pe piață doar de puțin peste 10 zile, poate fi dificil să evaluezi valoarea lor viitoare pe piață.

                      Datele de performanță a jetonului AUC pe durata de viață ( fabricate de Coinmarketcap )

Introdusă pe piață la un preț modest de 0,55 USD per token, moneda și-a atins valoarea maximă pe 29 aprilie, când prețul unei singure monede AUC a crescut la un impresionant 1,23 USD. De atunci, prețul său s-a stabilizat, iar valoarea unei monede AUC este acum la 0,71 USD (ca pe 17 mai).

Gânduri finale

Având în vedere că industria de pensionare este în căutarea disperată de un fel de întrerupere tehnologică, Auctus vine într-un moment ideal în care este capabil să ofere utilizatorilor o platformă care îi poate ajuta să își planifice viitorul cu înțelepciune. Chiar dacă produsul este încă în stadiile sale incipiente, nu ar fi surprinzător să vedem că Auctus face bine acest lucru până la sfârșitul anului.

Dacă doriți să începeți să investiți în acest serviciu, perechile de tranzacționare AUC sunt disponibile în prezent pe IDEX și Bancor.

Articole Corelate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare

Comentarii Recente