CEC Bank oferă facilităţi la credite salariaţilor din spitalele care luptă împotriva COVID-19

0
382

CEC Bank oferă salariaţilor instituţiilor medicale care sunt în prima linie în lupta împotriva COVID-19 posibilitatea de a-şi refinanţa creditele de nevoi personale în lei, în condiţii foarte avantajoase: dobândă fixă de 5,5% pe an, cea mai mică de pe piaţă în acest moment, fără alte comisioane.

Măsuri speciale pentru plata pensiilor „Solidaritate“ bancară pe timp de criză. Cum ţi se amână, de fapt, rat… Astfel, oferta lansată de CEC Bank pentru acest tip de credite vine cu o dobândă care se situează aproape la jumătate faţă de dobânda medie în sistemul bancar la creditele de consum din portofoliu – de circa 10,5%. „CEC Bank intenţionează să vină în sprijinul salariaţilor din spitalele care luptă împotriva COVID-19 şi cu o ofertă de credite pentru locuinţe cu costuri foarte avantajoase, care urmează a fi lansată în perioada următoare”, susţine banca de stat.

În cazul unui credit de nevoi personale de 20.000 de lei, rambursabil în 5 ani, rata pe care o va plăti clientul este 382 de lei, faţă de 430 de lei în cazul unui credit similar dar pentru care se practică dobânda medie din piaţă. Pot fi împrumutate sume de până la 90.000 de lei, în moneda naţională, pentru nevoi personale, fără garanţii imobiliare, pe o durată de până la 5 ani.

Dobânda este 5,5% p.a. şi este singurul cost al creditului. Nu se aplică niciun comision de analiză sau acordare şi nici comisioane lunare de administrare. De asemenea, în cadrul perioadei de rambursare, clienţii pot opta pentru o perioadă de graţie de 3 luni la rambursarea principalului, timp în care vor fi achitate doar dobânzile.

Având în vedere contextul determinat de noul coronavirus şi necesitatea de limitare a deplasărilor şi a contactului dintre persoane, pentru acest tip de credite este disponibil un flux de acordare simplificat, care prevede preluarea solicitărilor prin telefon prin intermediul serviciului Phone Banking şi chiar şi posibilitatea de a deschide conturi online, prin platforma CEC_IN, urmând ca solicitantul  să se deplaseze o singură dată în unitatea CEC Bank, pentru semnarea contractului final.

Lasă un răspuns