Wednesday, January 26, 2022
Google search engine
HomeWeb 3DEFICele mai bune startup-uri DeFi din 2022

Cele mai bune startup-uri DeFi din 2022

La începutul anului 2021, am văzut cum prețul monedelor DeFi precum Uniswap a crescut semnificativ înainte ca piața Bitcoin să scadă. Mai mult, sfera DeFi a atins anul acesta un maxim istoric cu TVL în valoare de 90 de miliarde de dolari, aducând o contribuție semnificativă la capitalizarea pieței criptomonedei.

Să aruncăm o privire la cele mai promițătoare startup-uri DeFi de urmărit anul acesta.

Starly

Starly este o platformă de schimb descentralizată de tip nou. Se concentrează pe sprijinirea comunității interne și are o taxă de tranzacție foarte scăzută (0,1%). Starly a fost fondată ca o organizație autonomă descentralizată (DAO) pentru schimbul, cultivarea și miza de jetoane Binance Smart Chain.

BSC permite comunității Starly să folosească platforma cu eficiență maximă datorită vitezei superioare și costului minim al tranzacțiilor în rețea. Starly se dezvoltă pe principiile unei platforme DEX deschise, susținând un sistem financiar liber, egal și corect.

STLY este un jeton utilitar . Funcționează ca un instrument de interacțiune cu platforma Starly și servește drept bază pentru serviciul ecosistemic. Pe lângă profitul direct din plasarea jetonului, puteți profita din tranzacționarea jetonului STLY și puteți obține acces la o gamă largă de beneficii suplimentare disponibile pentru deținătorii de jeton.

Starly a fost creat pentru a acoperi nevoile de instrumente DeFi cât mai eficient posibil, creând avantaje maxime pentru membrii comunității. Membrii comunității Starly și nevoile acestora sunt principalele priorități ale platformei. Are un mare potențial și are șanse mari să se avânte.

Chainlink

Chainlink este un oracol blockchain care oferă o aplicație uimitoare și unică a rețelei blockchain. A fost creat de Sergey Nazarov și Steve Ellis, proprietarii SmartContract.com.

Chainlink își propune să conecteze contractele inteligente pe diverse blockchain-uri cu date din afara lanțului din lumea reală. Multe companii precum Swift, Google, Theta, Aave, Synthetix și Huobi au parteneriate cu Chainlink.

LINK este un token nativ Chainlink folosit pentru a recompensa operatorii de noduri. Această monedă este extrem de populară. Are o lungă istorie de creștere exponențială a prețurilor.

PancakeSwap

PancakeSwap este, fără îndoială, un gigant în spațiul schimburilor descentralizate. Este un schimb descentralizat – un creator de piață automat bazat pe Binance Smart Chain (BSC).

Este, de asemenea, prima aplicație descentralizată de pe BSC care atinge un volum de tranzacții de miliarde de dolari și TVL. PancakeSwap a fost creat pentru a facilita schimbul de jetoane BEP-20 pentru comercianți.

De asemenea, are mai multe pool-uri de lichiditate în care furnizorii de lichidități pot obține ca recompense jetoane CAKE și LP. Spre deosebire de Uniswap, PancakeSwap oferă tranzacții rapide și comisioane de schimb reduse.

Jetonul nativ CAKE este una dintre cele mai proeminente monede care a crescut vertiginos în 2021.

Compound

Compound Finance, fondată de Robert Leshner, este una dintre cele mai cunoscute platforme DeFi de credit. Acest protocol descentralizat bazat pe Ethereum conectează creditorii cu debitorii, permițându-le să câștige dobândă. În prezent, 14 jetoane bazate pe Ethereum sunt disponibile pentru împrumut pe Compound.

COMP este un token nativ lansat în 2020. COMP este folosit pentru a motiva atât creditorii, cât și debitorii să mențină un nivel ridicat de activitate în cadrul protocolului. Deținând COMP, aveți dreptul de a participa la gestionarea protocolului.

Injective Protocol

Protocolul Injective este un schimb descentralizat de nivel al doilea construit pe SDK-ul Cosmos folosind Ethermint. Acest lucru îi permite să interacționeze cu jetoanele bazate pe Ethereum, precum și cu jetoanele Cosmos.

Spre deosebire de PancakeSwap, protocolul Injective permite utilizatorilor să tranzacționeze criptomonede și active sintetice. Sunt accesibile atât pentru piețele spot, cât și pentru piețele derivate. De asemenea, permite utilizatorilor să-și creeze perechile de tranzacționare.

Un aspect unic al acestui protocol este că este rapid și ieftin.

Articole Corelate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare

Comentarii Recente