Codrenii se pregătesc de un protest pentru a cere grăbirea lucrărilor la „Autostrada Codrului”

0
249

„Autostrada Codrului” continuă să fie cea mai mare dezămăgire administrativă a autorităților județene din Satu Mare, după ce aproape de 2 ani drumul este lăsat de izbeliște și se degradează tot mai mult pe zi ce trece, fiind aproape impracticabil.

Cei de la ruta acestei „autostrăzi” au mai făcut până acum câteva proteste la intrarea în satul Amați, pentru a atrage atenția asupra drumului, dar pandemia le-a stricat planurile pentru ultimele proteste programate la sfârșit de luna martie.

Între timp drumul s-a degradat și mai tare, fiind aproape impracticabil, dar demersurile birocratice nu sunt duse mai departe, totul fiind încă la mâna instanțelor, după ce firma Tehnic Asist a intrat în insolvență. Oamenii au ajuns la capătul răbdării și nu mai pot suporta situația, motiv pentru care se mobilizează pentru un nou protest.

Protestul este anunțat pentru data de 30 iunie, marțea viitoare. De această dată protestul se dorește să fie organizat în fața Palatului Administrativ, pentru a atinge direct instituția responsabilă de starea drumului, respectiv Consiliul Județean. Deocamdată organizatorii nu au obținut aprobările necesare protestului dar speră că până la ora protestului să fie în legalitate.

Lasă un răspuns