Compania HiSky anunță ruta Satu Mare – Frankfurt, va fi operată din mai 2021

0
287

Compania HiSky a anunțat oficial că va zbura din luna mai a acestui an din Satu Mare către Frankfurt (Germania). Frankfurt este a doua destinație către care HiSky va opera zboruri comerciale regulate din Satu Mare după Paris Beauvais.

Ruta Satu Mare – Frankfurt va debuta în 1 mai 2021 și va fi operată cu o frecvență de două zboruri pe săptămână, în fiecare zi de luni și sâmbătă, cu Airbus A320. „Dorința sătmărenilor de a călători ne-a surprins plăcut.

După ce am lansat cursa spre Paris, colegii noștri au colectat zeci de mesaje, comentarii, apeluri de la oameni care ne roagă să lansăm și alte destinații. Noi ținem foarte mult la relația noastră cu pasagerii, iar noua cursă Satu Mare – Frankfurt, este cea mai sinceră dovadă în acest sens.

Ne bucurăm nespus că am avut posibilitatea să includem în orarul nostru această cursă și avem încredere că vestea va fi bine primită în regiune”, a declarat Iulian Scorpan, directorul HiSky.

Orarul zborurilor:

H4281: Satu Mare (SUJ) 14:00 – 14:50 Frankfurt (FRA);

H4282: Frankfurt (FRA) 10:20 – 13:00 Satu Mare (SUJ).

Biletele pentru zborurile HiSky dintre cele două orașe sunt disponibile pentru rezervare și au un preț de pornire de 29 de euro/sens.

Lasă un răspuns