Consiliul Județean isi bate joc de banii satmarenilor, in plina pandemie

0
326

Se pare ca mai rău decât cetățenii simpli, înțeleg ca e pandemie și totul trebuie făcut în scopul eliminării ei, autoritățile. Altfel, nu ne putem explica cum, de exemplu cetatenii simpli asigura materialele de protecție pentru medici, sau cum personalul de la ambulanta intervine cu mâinile goale la pacienții cu coronavirus, iar Consiliul Județean cumpăra clăpari de ski.

În data de 17 martie, deci la început de pandemie, Consiliul Județean Satu Mare probabil a luat în derâdere situația, căci în loc sa se pregătească și sa fie proactivi pe combaterea bolii, ei au găsit de cuviință sa investească 18.700 lei, peste 3300 euro, pe clăpari de ski.

Cel mai probabil cei de la Salvamont au nevoie de acest echipament iarna viitoare, căci de acum, nici o șansă să mai avem zăpadă la Luna Șes, sperând ca lor le e dedicata achiziția în totalitate și nu are alte dedesubturi ascunse.

Mai multe nu ar fi de spus, cine are o minima judecata va înțelege ca suntem pionii unei bătăi de joc a autorităților, cărora le arde în continuare de orice altceva decât de focusarea totala pentru finalizarea acestei situații cât mai repede, ca pe urma viata sa revină la normal.

Lasă un răspuns