COVID. Centre de vaccinare în săli de sport. Primăria Satu Mare caută medici și asistente

0
113

Subprefectul Altfatter Tamás, alături de dr. Macrina Mihai, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Satu Mare și Vasile Dragoș – coordonatorul acestei acțiuni în municipiul Satu Mare au in 05.02.2021, stadiul de organizare a centrelor de vaccinare organizate în cele două locații care se preconizează a fi deschise în cel mai scurt timp, odată cu creșterea numărului de vaccinurilor anti-covid 19 disponibile la nivel național.

Cele două centre, situate pe ambele maluri ale râului Someș, respectiv Sala de sport a Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu” de pe bd. Muncii nr. 19  și Sala de sport a Liceului Teologic Ortodox ”Nicolae Steinhardt” din  str. George Călinescu nr. 51 sunt organizate, respectă toate prevederile de autorizare și funcționare din partea autorității de sănătate publică și nu vor afecta bunul mers al activităților didactice din școlile respective printr-o dirijare eficientă a fluxurilor de persoane.

De asemenea, Primăria Satu Mare recrutează personal medico-sanitar (medici și asistente) și registratori (cu cunoștințe de utilizare a calculatoarelor), conform legislației în vigoare, privind desfășurarea campaniei de vaccinare. Angajarea se va face pentru operaționalizarea celor 5 centre de vaccinare de pe raza municipiului Satu Mare, care vor fi deschise etapizat.Primăria invită personalul medical să-şi exprime disponibilitatea de a face parte din echipele care vor funcționa la nivelul fiecărui centru de vaccinare prin completarea formularului alăturat:https://docs.google.com/…/1Mq-T0eBWS…/edit…

Centrele de vaccinare vor fi amenajate în următoarele săli de sport ale instituțiilor școlare:

  • Liceul Ortodox ,,Nicolae Steinhardt”- Aleea Ilisești
  • Școala Gimnazială „Lucian Blaga”- str. Ion Vidu
  • Școala Gimnazială ,,Dr. Vasile Lucaciu”-str. Rodnei
  • Școala Gimnazială „Bălcescu-Petőfi”- Aleea Trotușului
  • Școala Gimnazială ,,Avram Iancu”- bld. Muncii

Lasă un răspuns