Wednesday, January 26, 2022
Google search engine
HomeNFTCryptoslam a strans 9 Milioane De Dolari Pentru A-Și Susține Strategia De...

Cryptoslam a strans 9 Milioane De Dolari Pentru A-Și Susține Strategia De Extindere

Platforma de analiză și date centrată pe NFT  Cryptoslam   a strâns 9 milioane de dolari de la investitori strategici. Mark Cuban și Sound Ventures s-au alăturat, de asemenea, întreprinderii de strângere de capital. Animoca Brands a condus totuși. Inițiativele NFT și firmele blockchain au primit o mulțime de bani de la acești investitori înainte.

Fondurile vor fi direcționate către sprijinirea planului ambițios de recrutare al Cryptoslam, extinderea platformei pentru blockchain-uri noi și actuale și introducerea diferitelor produse noi. Cryptoslam a atras mărci cunoscute din industrie, o dovadă a marelui său potențial. Animoca Brands, de exemplu, este un cunoscut investitor NFT cu investiții în Axie Infinity.

Randy Wasinger, CEO al Cryptoslam, consideră că tendința blockchain este aici pentru a rămâne și că NFT-urile vor fi acolo pentru o lungă perioadă de timp.

Din 2018, am pus bazele pentru a oferi transparență maximă pentru industria NFT, iar această strângere de capital strategică marchează o piatră de hotar cheie pentru noi, pe măsură ce continuăm să creștem odată cu ea.”

Fondatorul și CEO-ul Cryptoslam, Randy Wasinger

Yat Siu, președintele executiv și co-fondatorul Animoca Brands a fost emfatic cu privire la proiectul Cryptoslam. El a lăudat expertiza Cryptoslam în agregarea și analiza datelor NFT pe mai multe lanțuri. El a continuat spunând că aceste servicii au fost cruciale în creșterea metaversului.

Despre Cryptoslam

Fondată în 2018, Cryptoslam este „CoinMarketCap al NFT-urilor”. În același mod în care CoinMarketCap măsoară interesul pentru criptomonede, CryptoSlam oferă clasamentele colecțiilor NFT ca o metrică cross-blockchain.

Statisticile token-urilor NFT de la blockchain-urile majore precum Ethereum , Flow, Solana și Polygon pot fi văzute pe site-ul CryptoSlam. De la începutul lui 2021, CryptoSlam a devenit un site popular pentru urmărirea tranzacțiilor NBA Top Shot pe blockchain-ul Flow.

Articole Corelate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare

Comentarii Recente