CSS Satu Mare este campioana națională la categoria U16 feminin

0
66

Marți, 15 septembrie, Parcul Municipal Vest din Ploiești a găzduit ultimul act al Turneului Final U16 feminin. Cele două echipe din lupta pentru aur au fost CS Olimpia-Rapid București și LPS CSS Satu Mare.

În primele zile ale competiției, Olimpia-Rapid București a trecut de CSS Craiova (61-22) și de ABCU Oradea (57-53), iar CSS Satu Mare a pierdut o dată cu CSS Nr. 4 București (34-36), însă s-a impus în al doilea meci (29-25).

Primul sfert a început sub semnul echilibrului. Trupa sătmăreană a profitat de talia superioară și a reușit o mulțime de recuperări, însă acestea nu s-au finalizat prin coșuri. De partea cealaltă, echipa din Capitală a părut deconectată în apărare, astfel că după primele zece minute scorul era 9 la 6 pentru CSS Satu Mare.

Olimpia București a început mai bine actul secund, însă adversarele au continuat să domine lupta la recuperare și au revenit la conducere. Niciuna dintre cele două tabere nu au arătat o precizie impresionantă în ofensivă, iar sfertul al doilea s-a încheiat cu scorul de 17-15 pentru echipa din nordul țării.

După pauză, jucătoarele de la CSS Satu Mare au profitat de atacurile ratate de către adversare și au marcat câteva puncte ușoare pe contraatac. În același timp, sportivele Olimpiei au fost mai atente sub panou și au obținut o serie importantă de recuperări. Până la urmă, la finalul sfertului trei, sătmărencele conduceau cu 29 la 25.

Bucureștencele au început mai bine actul decisiv, însă adversarele au revenit rapid și și-au impus ritmul. Elevele pregătite de Mândica Ciubăncan au luptat până la final, însă CSS Satu Mare a ținut de diferență și a câștigat cu 35-31, devenind campioană națională

Lasă un răspuns