Cum îți transferi setările și datele de pe Playstation 4 pe noul Playstation 5

0
43

PlayStation a lansat trei videoclipuri în care prezintă modul în care jucătorii pot trece mai ușor de la PS4 la PlayStation 5. PS5 va fi lansat pe 12 noiembrie în SUA, Marea Britanie, Japonia și alte câteva țări. Consola PS5 se va lansa pe piața românească pe 19 noiembrie.

Primul videoclip prezintă setările recomandate astfel încât să fie aplicate diferitelor jocuri, acolo unde este cazul. Acestea includ moduri de dificultate, performanță versus moduri vizuale și multe altele.

Ambele modele Playstation 5 vor utiliza același sistem dedicat ce integrează atât CPU, cât GPU, pentru grafică de înaltă fidelitate, până la rezoluția 4K, dar și același SSD ultra-rapid cu I/O (input/output) integrat care va livra încărcare extrem de rapidă. De asemenea, ambele modele PS5 oferă o experiență imersivă mai profundă, datorită controlerului wireless DualSense și capabilităților audio 3D, astfel încât jucătorii să se bucure de aceleași experiențe de gaming transformaționale, indiferent de versiunea PS5 pe care o vor alege.

La portofoliul său de jocuri, Sony a dezvăluit că va adăuga o serie de noi titluri care vor fi disponibile pe PS5, printre care:

  • Devil May Cry 5™ Special Edition (Capcom)
  • Final Fantasy XVI (Square Enix)
  • Five Nights at Freddy’s Security Breach (Steel Wool Studios și ScottGames)
  • Hogwarts Legacy (Warner Bros. Games)
  • A new God of War title (Santa Monica Studio)

Cu titluri precum Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Call of Duty: Black Ops Cold War și Demon’s Souls, gama experiențelor unice de gaming ce vor fi disponibile pe consola PS5 reprezintă cea mai bună selecție din istoria PlayStation. Jocurile exclusive SIE Worldwide Studios vor avea la lansare prețuri recomandate începând de la 299 lei până la 399 lei (preț recomandat).

Pentru a susține comunitatea PlayStation®4 în tranziția către noua generație, atunci când vor fi pregătiți, SIE va lansa versiuni PS4™ pentru câteva titluri exclusive: Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Sackboy A Big Adventure și Horizon Forbidden West. Aceste jocuri au fost concepute pentru ca utilizatorii să se poată bucura de funcționalitățile de ultimă generație ale consolei PS5, precum SSD-ul ultra-rapid și controlerul DualSense, însă și cei care dețin PS4 se vor putea bucura de aceste experiențe la lansare. Versiunile digitale ale jocurilor lansate pentru PS4 includ un upgrade gratuit pentru ambele console PS5, iar versiunile pe disc PS4 ale acestor jocuri includ o actualizare gratuită pentru consola PS5 cu unitate optică Blu-Ray Ultra HD.

Lasă un răspuns