Dacă ești client Orange îți poți deschide acum un cont Orange Money în doar 10 minute, prin înrolare 100% digitală

0
135

Un comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru ne aduce astăzi detalii despre noutățile aduse serviciului financiar Orange Money și mai exact procesului de creare a unui cont. Aflăm că începând de astăzi cei care sunt clienți Orange România își pot transforma telefonul într-un portofel inteligent, în doar 10 minute, prin deschiderea 100% online a unui cont în aplicația Orange Money.

Noul proces de înrolare digitală este disponibil tuturor clienților care au un număr de telefon mobil în rețeaua Orange România. Imediat după ce veți descărca aplicația Orange Money din App Store sau Google Play, veți fi ghidați printr-un proces de înregistrare la distanță, pe smartphone, direct în aplicația mobilă. Veți intra în conferință video cu un agent, ce durează aproximativ 3 minute, în care vi se cere prezentarea buletinului (va fi scanat digital) și realizarea unei fotografii selfie.

Această soluție de înrolare digitală este dezvoltată printr-o integrare cu eID, o soluție sigură pentru utilizatori și în linie cu cerințele europene. O altă veste este aceea că până la data de 31 ianuarie 2021, fiecare client Orange România care își va deschide un cont online prin Orange Money și va face cel puțin două plăți, va primi în cont 50 de lei (detalii aici). 

Iată caracteristicile serviciului financiar Orange Money:

  • Deschiderea unui cont în RON cu un IBAN personalizat atașat
  • Înrolare 100% digitală pentru clienții care au un număr de telefon mobil în rețeaua Orange România
  • Transferuri naționale, printr-un număr de mobil sau IBAN, fără comision
  • Transferuri internaționale în 16 valute, fără comision
  • Carduri virtuale Visa de debit ce pot fi folosite instant pentru cumpărături online sau plăți cu telefonul ori ceasul. Clienții pot comanda și un card fizic la orice adresă națională
  • Plăți contactless, cu telefonul sau cu ceasul, prin Google Pay, Orange Pay, Apple Pay, Garmin Pay sau Fitbit Pay
  • Alimentarea contului prin transfer bancar sau top-up din orice card bancar
  • Plăți facturi la peste 70 de furnizori și încărcare cartele Orange
orange.ro

Lasă un răspuns