De astăzi, podul de peste Someș, unește localitățile Seini și Pomi

0
301

Edilul orașului Seini, doamna Tulbure Gabriela Florica, anunță cu bucurie printr-un mesaj public postat pe pagina sa de Facebook, faptul că podul construit peste Someș unește de astăzi cele două localități, respectiv Seini din Judetul Maramures și Pomi din judetul Satu Mare

„Am promis în luna septembrie, împreună cu constructorul, că la finele lunii octombrie, început de noiembrie, podul peste Someș va uni cele două localități, Seini și Pomi. Iată că azi am trăit împreună cu primarul Cosmin Krisan bucuria de a ne vedea uniți, județele Maramureș și Satu Mare având o nouă legătură, care va aduce numai beneficii zonei.

O zi istorică, în care practic, podul este așezat, putând fi traversat cu piciorul, pentru moment doar de către harnicii constructori. Fiecare etapă, zi de lucru ne aduce tot mai aproape de momentul în care podul va fi practicabil, o lucrare pe cât de utilă, pe atât de atrăgătoare, cu căi de acces moderne, iluminate și bine executate.

Ne-am unit mâinile cu domnul primar al comunei Pomi, în semn de bucurie și prietenie, un gest simbolic, un semn al triumfului unui proiect grandios.” se arată în mesajul publicat.

Lasă un răspuns