De LUNI – 21 septembrie, Imperiul Apelor Aquastar Satu Mare își suspendă temporar activitatea

0
183

Stimați Clienți, dragi Prieteni!

Începând de LUNI – 21 septembrie, Imperiul Apelor Aquastar Satu Mare își suspendă temporar activitatea din cauza restricțiilor emise de Guvernul României. Conform hotărârii nr. 782 din 14 septembrie 2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 15 septembrie 2020, piscinele din zona acoperită și saunele rămân în continuare închise până la revocare.

De ce a fost mai rău, nu am scăpat! Am sperat până în ultimul moment  că Guvernul își va chimba punctul de vedere și ne va permite în continuare distracția și relaxarea în partea interioară a complexului Aquastar, însă din păcate nu a fost așa… Noi totuși rămânem optimiști și în speranța unui viitor mai bun vă dorim multă sănătate și să ne vedem cu bine cât mai curând.

Pentru a fi la curent cu noutățile și informațiile despre Aquastar, vizitați regulat pagina noastră oficială www.aquastarsatumare.ro !

NU UITAȚI! Până duminică – 20 septembrie inclusiv, vă stăm la dispoziție și vă așteptăm să vă distrați pe tobogane, să vă relaxați în bazinele cu apă termală, să vă simțiți bine în  piscinele exterioare cu apă încălzită și să luați o masă pe placul dumneavoastră pe terasa sau restaurantul complexului Aquastar.

Lasă un răspuns