Doar 900 de fani la meciul Sepsi-SIC – CSM Satu Mare

0
274

Duminică are loc ultima etapă în Liga Națională de Baschet Feminin înainte de play-off, iar toate partidele vor lua startul la ora 18:30.

Indiferent de rezultatele care se vor înregistra după etapa a 10-a din faza a doua a LNBF, prima grupă valorică, clasamentul final al sezonului regulat nu mai poate fi schimbat.

Campioana României, ACS Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare (locul 2) vor juca direct în semifinalele campionatului, acolo unde își așteaptă adversarii. FCC Baschet Arad va juca în primul tur de play-off cu Universitatea Cluj-Napoca, în timp ce formația din Târgoviște se va duela cu Olimpia CSU Brașov.

Din cauza epidemiei de Coronavirus, oficialitățile din România au decis duminică să interzică adunările peste 1000 de oameni. Decizia afectează și meciurile din Liga 1, Liga 2 și alte competiții sportive, dar și spectacole și alte evenimente. În plus, până în data de 31 martie vor fi suspendate cursurile în unitățile de învățământ în care apar cazuri de coronavirus, iar accesul în spitale al studenților la medicină va fi, de asemenea, limitat. Decizia a fost anunțată de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, potrivit căruia măsura este una preventivă și va fi prelungită în funcție de evoluția crizei.

Astfel, înaintea meciului de duminică din Arena Sepsi Sfântu Gheorghe, autoritățile locale au luat decizia să fie permis accesul unui număr maximum de 900 de fani.

„În urma discuțiilor purtate cu DSP, Primăria Sfântu Gheorghe, Prefectura și ISU Covasna clubul nostru a decis că va accepta 900 de fani la meci. Iubitorii baschetului vor intră în ordinea în care au ajuns la Arena Sepsi. Meciul va fi transmis și online pe pagina nostra de Facebook. Mulțumim pentru înțelegere!”, au transmis reprezentanții Sepsi-SIC înaintea meciului.

Cel mai important duel al ultimelor sezoane are doar miza orgoliului în această etapă pentru fiecare dintre cele două echipe. Sepsi are 2-1 la general în acest sezon, victoria celor de la Satu mare venind chiar recent, scor 69-65 pe teren propriu într-un meci restant.

Lasă un răspuns