Eforie Nord, cea mai ieftină staţiune pentru vacanţele all-inclusive. Cât costă vacanţa vara aceasta

0
488

Potrivit unui studiu ASTRA TRAVEL legat de preţurile care vor fi practicate pe litoralul românesc în vara lui 2021, Eforie Nord este cea mai ieftină staţiune pentru vacanţele all-inclusive de vara aceasta. Aşa cum ne-am obişnuit, la polul opus, cea mai scumpă staţiune de pe litoralul românesc rămâne Mamaia.

Studiul agenţiei de turism ASTRA TRAVEL mai arată că unii hotelieri sunt mai flexibili şi sunt dispuşi să returneze 100% banii turiştilor în cazul în care îşi anulează sejurul.

Eforie Nord, cea mai ieftină staţiune pentru vacanţele all-inclusive

Hotelierii de pe litoralul românesc vin cu oferte all-inclusive pentru toate buzunarele. Dacă la Mamaia un sejur pentru două persoane sare de 1.000 de euro, Eforie Nord are tarife mai mici. Hotelurile de patru stele de aici cer între 115 şi 150 de lei pe noapte pentru o singură persoană. Spre comparaţie, la Mamaia tariful trece de 400 de lei, potrivit unui studiu ASTRA TRAVEL legat de preţurile care vor fi practicate în hotelurile din staţiunile de pe litoralul românesc în vara lui 2021.

„Sunt hoteluri care au investit foarte mult în pregătirea personalului şi în îmbunătăţirea calităţii serviciilor şi din acest motiv, pe alocuri, turiştii vor plăti mai mult. Unele hoteluri de 3 şi 4 stele din staţiunea Venus, spre exemplu, vin cu preţuri cuprinse între 300 şi 330 de lei/ persoană pe noapte în regim de all inclusive”, a declarat Dan Petreus, administrator ASTRA TRAVEL.

Pentru o vacanţă în staţiunea Cap Aurora, o noapte de cazare la un hotel de 3 stele costa între 180 şi 200 de lei/noapte/persoană, iar la 4 stele costa între 220 şi 250 de lei.

În staţiunea Mamaia, hotelurile de 3 stele au un preţ mediu de 250 de lei/ noapte/ persoană, în timp ce hotelurile de 4 stele vin cu preţuri medii de 440 de lei/ noapte/ persoană, iar la 5 stele costurile ajung la 520 de lei/ persoană/noapte.

Pentru Jupiter, vacanţele all inclusive de persoană costa între 155 şi 170 de lei/noapte, iar la 4 stele, preţul mediu este de 250 de lei.

Înscrierile la aceste vacanţe se fac până la 31 ianuarie 2021.

Reprezentantul ASTRA TRAVEL mai spune că hotelierii sunt mai flexibili în ceea ce priveşte rezervările, şi pot oferi posibilitatea de a schimba perioada şederii, iar în cazul anularii, se oferă clientului alternativă de a primi fie banii înapoi (100% dacă este în perioada corectă de anulare), fie sub formă de vouchere.

Hotelierii nu renunţă nici la măsurile de protecţie sanitară: marcarea şi delimitarea zonei de distanţa fizică recomandată, instalarea de covoraşe dezinfectante, dispozitive cu gel dezinfectant, împărţirea pe serii la mese, maximizarea spaţiului din exterior, a teraselor, igienizarea locurilor de joacă.

Unele hoteluri vor oferi în pachetul de vacanţă şi şezlonguri cu umbrela pe plajele private pentru a reduce cât mai mult interacţiunea dintre turişti. Acestea vor putea fi folosite de familia sau cuplul respectiv pe durata întregii zile.

Lasă un răspuns