Energy Kardio Club s-a mutat în casă nouă! Satu Mare, str. Ady Endre nr. 2

0
127

Pandemia de Covid-19 a schimbat foarte mult viața de zi cu zi a fiecăruia. Am devenit poate mai leneși, mai sedentari, lucru care se întâmplă de obicei iarna. Dar încet, încet primăvara își arată primele zvâcniri, iar acest lucru aduce după el și dorința multora de a face mișcare, de a-și tonifia mușchii, corpul, de a reveni la siluata pentru sezonul cald.

Mulți iubitori de sport au ales de mulți ani sala Energy Kardio Club din Satu Mare, care, începând cu 1 Martie, se redeschide într-o nouă “casă”, cu un concept și mai modern, mai pe gustul fiecăruia și cu antrenamente personalizate. Noua locație se află pe strada Ady Endre nr. 2 și are o suprafață totală de aproape 400 mp. Conceptul și baza acestei săli nu s-ar fi putut realiza fără karateka Arnold Anzik, un sportiv și antrenor bine cunoscut pe meleaguri sătmărene și nu numai.

Anzik Arnold, promotorul acestui proiect

Cu aparatură de ultimă generație, vestiare generoase și tot ceea ce e nevoie pentru a avea cele mai bune condiții pentru a face mișcare, pe toate acestea le găsești pe Ady Endre nr. 2.

După cum bine știm deja, conceptul Energy Kardio Club a fost unul unic în orașul Satu Mare. Asta pentru că antrenorii specializați au împărțit clasele în trei părți:

1. Performance lab (TRX, Functional training, Functional movement, Cross-Fit, Circuit de forță, antrenamente personale și altele)

2. Indoor Cycling (Schwinn Cycling și Spinning)

3. Group Trianing (Body Art, Step, Body Pump, Zumba, Kardio step și altele)

Și cum ne-am obișnuit, Energy Kardio Club nu se oprește aici cu surprizele. De la deschiderea oficială de pe 1 Martie, timp de 3 zile accesul la toate clasele, antrenamentele este gratuit, iar cei care optează pentru un abonament de o lună în primele zile, va avea parte de o reducere considerabilă: prețul unui abonament valabil timp de o lună va costa 120 de lei, în loc de 240, deci o reducere de 50%.

Iar lucrurile inedite nu se opresc aici. Cei cinci traineri de aici, licențiați Les Mills, vor oferi și antrenamente virtuale, mai distractive, pe muzică, un lucru nou, poate chiar în premieră pe plan național.

Din punct de vedere profesional, personalul este unul mai mult decât calificat, iar, drept confirmare, stă faptul că echipele de baschet feminin și fotbal ale CSM-ului se pregătesc alături de antrenorii de aici.

Îți poți face rezervare la recepția de pe strada Ady Endre nr. 2, sau la telefon: 0770765371.

Lasă un răspuns