Florisal S.A. a câștigat licitația în Municipiul Satu Mare! Încă 10 ani se ocupă de salubritate

0
141

Potrivit sursei citate, Florisal SA a câștigat licitația pentru asigurarea serviciilor de salubrizare în municipiul Satu Mare pentru următorii zece ani!

Florisal a obținut 97,19 puncte, iar Asocierea SC AVE BIHOR SRL – SC RDE HARGHITA SRL a obținut 64,84 de puncte.

Propunerea financiară a Florisal SA a fost de 203.156.411,55 lei fără TVA, iar oferta financiară a Asocierii SC AVE BIHOR SRL – SC RDE HARGHITA SRL a fost de 208.317.975,01 lei fără TVA. Astfel, firma din Satu Mare a reușit să câștige cu prețul cel mai mic.

”Membrii comisiei de evaluare desemnează oferta prezentată de ofertantul SC FLORISAL S.A ca ofertă câștigătoare pentru această procedură de atribuire, ofertă care a fost clasată pe primul loc în clasamentul rezultat după aplicarea criteriului de atribuire”, este decizia comisiei de evaluare, obținută în premieră de PresaSM.

Comisia de evaluare a fost formată din preşedinte cu drept de vot Borbas Pal Istvan, respectiv din Masculic Csaba, Haidu Zsolt, Bianca Mustea, Gati Ionela, Szilágyi Andrea și Corina Şereş.

Reamintim faptul că Florisal SA a fost eliminată în primă fază, dar a acționat în judecată Primăria Satu Mare, reușind să câștige la Curtea de Apel Oradea. Iar astfel a reintrat în calcule, iar luna aceasta a fost declarată câștigătoare.

Lasă un răspuns