Wednesday, January 26, 2022
Google search engine
HomeWeb 3DEFIFurnizorul de servicii criptografice Blockchain dublează Coinbase în numărul de portofele

Furnizorul de servicii criptografice Blockchain dublează Coinbase în numărul de portofele

Serviciile de criptomonedă și furnizorul de portofel Blockchain din Marea Britanie a anunțat că a ajuns la peste 25 de milioane de portofele în această săptămână. Această cifră aproape o dublează pe cea a Coinbase, care deține în prezent un total de 13 milioane de utilizatori înregistrați, în noiembrie 2017. Creșterea uluitoare a companiei s-a datorat în mare parte aventurării sale în Statele Unite, unde și-a pus la dispoziție toate produsele legate de Bitcoin. servicii pentru public.

25 de milioane de portofele cu criptomonede

Deși aceasta este o performanță de netăgăduit pentru startup-ul din Marea Britanie, cifrele pot fi oarecum exagerate, cel puțin conform BitcoinPrivacy,  o companie care analizează și sprijină anonimatul adresei Bitcoin și numerele. Ei spun că 25 de milioane de portofele depășesc numărul de portofele Bitcoin care conțin solduri pozitive. În plus, ei susțin că multe persoane pot deține mai multe portofele pe site.

Acest lucru implică, de asemenea, că este probabil ca multe dintre portofelele companiei să fie goale sau că utilizatorii își păstrează moneda într-o altă clasă de active, cum ar fi Ether. Oricum ar fi cazul, 25 de milioane de portofele înregistrate demonstrează în mod clar un interes în creștere față de criptomonede.

De fapt, cifra de 25 de milioane nu numai că depășește Coinbase, ci și baza totală de clienți ai Charles Schwab și TD Ameritrade la un loc.

Nu toată lumea este un fan al Blockchain

Ca și în cazul tuturor celor din criptoverse, există întotdeauna oameni pro și împotriva oricărei probleme care afectează direct investitorii. De exemplu, mulți critici s-au exprimat recent cu privire la adoptarea lentă de către Blockchain a SegWit, soluția de scalare a Bitcoin.

Pe de altă parte, susținerea furcii rigide SegWit2x nu a fost bine primită de toată lumea. Cu toate acestea, compania se angajează să crească pe termen lung și și-a cheltuit fondurile (un total de 70 de milioane de dolari) cu înțelepciune.

Creștere rapid, dar sensibil

Angajarea veteranului Facebook și Google, Peter Wilson, ca vicepreședinte al Ingineriei, precum și formarea unei echipe solide de directori precum Goldman Sachs și Bank of America, a demonstrat angajamentul companiei de a colabora cu instituțiile financiare.

Blockchain UK a parcurs, de asemenea, un drum lung de când a suferit un atac DNS în 2016, când compania a fost forțată să scoată portofelele clienților offline timp de câteva ore.

Câte dintre aceste 25 de milioane de portofele conțin solduri pozitive poate fi neclar, dar indiferent de cazul, atingerea unui astfel de număr de clienți este cu siguranță un motiv de sărbătoare.

Articole Corelate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare

Comentarii Recente