Wednesday, January 26, 2022
Google search engine
HomeWeb 3EscrocheriiFurtul de identitate prin temperare foto pentru a pirata cripto-ul în creștere

Furtul de identitate prin temperare foto pentru a pirata cripto-ul în creștere

Fotografiile falsificate sunt în prezent printre cele mai repetitive moduri pe care hackerii le manipulează pentru a accesa conturile în monedă digitală ale persoanelor.

Prezentând o fotografie care uzurpă identitatea persoanei, un hacker poate lega înregistrarea acelei persoane de telefonul său, obține acea parolă unică pe care o are pentru a intra în portofel sau înregistrarea comercială și poate concentra banii criptografici.

Fotografiile contrafăcute sunt achiziționate de pe dark web, ca o cale prin care hackerii pot prinde asociațiile financiare, pentru a-și reseta validările în doi factori. Astfel, îi determină să ocolească fostele parole care, de obicei, vă asigură înregistrarea.

Alex Holden, un ofițer de securitate de top la Hold Security, spune că programatorii lucrează cu designeri grafici pe dark web pentru a schimba datele de pe o fotografie a cuiva care deține o identitate sau un permis de conducere cu datele persoanei respective. Prezentând o fotografie care uzurpă identitatea persoanei, un hacker poate lega înregistrarea acelei persoane de telefonul său, obține acea parolă unică pe care o are pentru a intra în portofel sau înregistrarea comercială și poate concentra banii criptografici.

Natura acestor fotografii contrafăcute se schimbă semnificativ, de la o colecție realizată de un copil la o imagine consistentă a unui expert. Unii chiar modifică metadatele de pe fotografie pentru a o influența pentru a crea impresia că nu a fost schimbată, ceea ce este greu de recunoscut.

Cu o valoare estimată de nouă sute cincizeci de milioane (950 de milioane de dolari) de criptomonedă a fost furată din tranzacții și cadru în 2018, au apărut și alte metode de hacking, ca și cum schimbul SIM este pe loc.

Potrivit lui Holden, pentru clienți, cu siguranță nu există multe lucruri pe care cineva le poate face pentru a opri acest gen de lucruri. O mare parte a datelor utilizate de hackeri este acum accesibilă imediat. Povara revine tranzacțiilor pentru a le face mai puțin neputincioși împotriva acestui tip de hack.

Articole Corelate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare

Comentarii Recente