Grupul producătorilor sătmăreni, anulat a treia oară! Marcela Papici, mesaj ironic pentru raportori

0
143

Producătorii din județul Satu Mare primesc din nou o lovitură, după ce grupul de Facebook ”Producători sătmăreni” a fost desființat a treia oară, ca urmare a unor raportări punctuale și sistematice din partea unor persoane rău-voitoare, susține Marcela Papici.

Practic, în aceste vremuri tulburi, acest grup de Facebook a reprezentat o gură uriașă de oxigen pentru mulți producători.

Redăm mai jos mesajul Marcelei Papici:

“Nu așa mi-am dorit să-mi încep ziua dar, de nevoie, o facem iar și pe asta: grupul Producători Sătmăreni a fost dizolvat! Din nou! Vă invit în noul grup! Vă rog să mă ajutați, invitându-vă prietenii. Până la urmă chiar va trebui să demonstrăm că: ”Nu pot ei desființa cât putem noi construi!”. Pe voi, raportorii de serviciu, a căror fapte au dus la dizolvarea grupului, vă iert și vă binecuvintez! Noi, mergem mai departe! Sănătoși să fim că restul se așează! Pe 6 decembrie, ne vedem la vot! Mă găsiți pe buletinul de vot pentru Camera Deputaților, pozitia 30 (pag 8)! P.S. Am primit interdicție de a mai posta așa că vă rog să mă ajutați cu distribuirile postărilor! Mulțumesc! Mă ajută și un like la pagina mea oficială: Marcela Papici!”.

Aici găsiți noul grup —> CLICK AICI

Lasă un răspuns