Incendiu de amploare, în Satu Mare!

0
191

Pompierii s-au chinuit șase ore să stingă flăcările

Un incendiu a izbucnit la o construcție aflată la ieşirea din localitatea Ciuperceni spre Livada (Satu Mare), pe 21 februarie. La ora 04:08 am, pompierii au fost solicitați să intervină.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu trei autospeciale de stingere a incendiilor şi pompierii voluntari din cadrul SVSU Agriş cu autospeciala din dotare, care s-au chinuit să stingă flăcările timp de șase ore, potrivit presasm.ro.

La sosirea autorităților, acoperișul era în flăcări, pe o suprafaţă de aproximativ 800 mp şi cu degajări mari de fum.

Intervenția a fost cu atât mai dificilă cu cât compartimentarea construcţiei nu permitea pătrunderea în încăperi decât cu ajutorul scărilor din dotarea autospecialelor. Un alt impediment a fost reprezentat de  degajările mari de fum și multiplele focare de incendiu.

Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. Au ars acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 800 mp şi elementele combustibile din structura acestuia (corni, grinzi) şi s-au degradat 37 de geamuri termopan, 2 uşi termopan, elemente de mobilier, documete şi acte.

Lasă un răspuns